Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:33 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Apel la 112 pentru solicitarea ambulanţei Fotbalistul Silvian Tothăzan, de la Farul, şi-a petrecut noaptea la spital

ro

03 Apr, 2014 00:00 2529 Marime text
Fotbalistul Silvian Tothăzan, de la FC Farul, a ajuns la spital în noaptea de marţi spre miercuri, acuzând dureri mari în zona abdominală, care urcau spre plex. În aceste condiţii, mijlocaşul de 21 de ani, care locuieşte la mini-hotelul Farului, a sunat la 112, iar ambulanţa care a venit l-a transportat, în jurul orei 12.00 noaptea, la Serviciul de Primiri Urgenţe al Spitalului Clinic Judeţean Constanţa, unde i s-au administrat calmante şi i s-au făcut analize.

„Întrucât durerile urcau spre piept, am fost consultat şi de un medic cardiolog, făcându-mi-se şi un EKG. Controlul nu a relevat însă probleme cardiace. Probabil a fost ceva de la stomac sau de la ficat, urmând a mai face în acest sens un set de analize. În cele din urmă, durerile m-au lăsat, dar am petrecut noaptea la spital, întorcându-mă la stadion la ora 10.00“, a declarat Silvian Tothăzan, care nu a participat la antrenamentul de ieri, antrenorul Ştefan Nanu sugerându-i să se odihnească. „În privinţa meciului de sâmbătă, de la Suceava, aştept să văd ce va spune mâine (n.r. astăzi) antrenorul. Eu cred că aş putea juca“, a mai arătat Tothăzan.

Ştefan Nanu se confruntă cu probleme mari de lot pentru partida din deplasare cu Rapid CFR Suceava, meci extrem de important în ecuaţia play-out-ului. Astfel, nu vor putea juca, fiind accidentaţi, stoperul Constantin Bumbac, mijlocaşul dreapta Sergiu Scărlătescu, mijlocaşul stânga Alin Lădaru şi vârful Cristian Cristea. Indisponibil, din pricina unei suspendări, este şi celălalt vârf experimentat din lot, Cristian Silvăşan, astfel că Fane Nanu nu îl are la dispoziţie în atac decât pe tânărul Silviu Igiroşanu. În aceste condiţii, este posibil ca principalul Farului să schimbe şi aşezarea tactică pentru meciul de la Suceava, trecând de la 4-4-2 la 4-1-4-1.

Sursa foto: Cristi Stere
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii