Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:03 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Antrenorul Ionel Melenco îl înlocuieşte pe Vasile Enache la Axiopolis Cernavodă

ro

17 Jan, 2017 00:00 6390 Marime text
Nou-promovata în Liga a 3-a de fotbal Axiopolis Cernavodă a început ieri pregătirile, dar la cârma echipei este un alt antrenor, Ionel Melenco, ce îl înlocuieşte pe Vasile Enache, cel care a pregătit formaţia în ultimii trei ani şi cinci luni. 
 
Gheorghe Stănculescu, preşedintele secţiei de fotbal a clubului Axiopolis, a declarat că lui Vasile Enache îi expiră contractul pe 27 ianuarie a.c., iar, potrivit unei decizii a Consiliului Director, înţelegerea nu va fi prelungită. Axiopolis Cernavodă a promovat în vara anului trecut în Liga a 3-a, iar la finalul turului de campionat s-a clasat pe locul zece (din 14 echipe), cu 16 puncte, echipa având în 13 meciuri patru victorii, patru egaluri şi cinci înfrângeri, golaveraj 22-24.

Staff-ul lui Ionel Melenco

„Vasile Enache e angajatul lui Axiopolis până pe 27 ianuarie. Rămâne la dispoziţia clubului până atunci, respectându-i-se contractul, dar pregătirea va fi condusă de Ionel Melenco. Îi mulţumim lui Vasile Enache pentru colaborare şi ne vom despărţi în bune condiţii“, a spus Gheorghe Stănculescu. Potrivit acestuia, din staff-ul tehnic al lui Ionel Melenco vor face parte preparatorul fizic Cristian Carapcea şi antrenorul de portari Dobrin Chirilă (care a lucrat şi cu Vasile Enache). Pe lângă Axiopolis, Ionel Melenco va activa în paralel şi la grupa sa de la Academia Farul, cea a copiilor născuţi în anul 2010.

Obiectiv realizabil”

„Obiectiv lui Axiopolis e clasarea de la locul zece în sus. Noi zicem că e un ţel realizabil, chiar dacă vom avea şapte meciuri în deplasare şi şase acasă. Depinde de mobilizarea fiecărui jucător. Ne vom despărţi de unii fotbalişti, în funcţie de aportul lor în tur şi de ce va vedea şi Ionel Melenco. Vrem să mai aducem la echipă doi - trei puşti. Suntem o echipă tânără, nou-promovată în Liga a 3-a, şi încercăm să ne facem treaba cât mai bine, iar Cernavoda fotbalistică să se afle cât mai sus. Încercăm să imprimăm un alt suflu, să avem o altă unitate a grupului. Scopul nostru e să rămânem cât mai mulţi ani în Liga a 3-a. Suntem cu banii la zi“, a mai spus Gheorghe Stănculescu.

Primele amicale, cu Agricola Borcea

Axiopolis a fixat deja două meciuri amicale, pe 21 şi 28 ianuarie, cu Agricola Borcea, liderul Ligii a 4-a a judeţului Călăraşi, după care vor urma alte partide cu echipe locale. Clubul Axiopolis evoluează cu o formaţie şi în Liga a 6-a de fotbal a judeţului Constanţa, în Seria Nord, Axiopolis II (antrenor, Tudor Pantaze) fiind liderul clasamentului, cu opt puncte avans (37 - 29) faţă de a doua clasată, Gloria Seimeni. Echipa din Cernavodă a câştigat 12 dintre cele 14 meciuri susţinute, mai având un egal şi o înfrângere. „Axiopolis II a început pregătirea de sâmbătă. Are ca obiectiv promovarea în Liga a 5-a. Cei care nu prind lotul de 19 la prima echipă vor juca la formaţia secundă, dar se va apela permanent la ei, când e nevoie“, a arătat Gheorghe Stănculescu.
Sursa foto: Facebook
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii