Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:40 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Axiopolis Cernavodă, victorie în amicalul cu CS Medgidia. Meci cu cinci goluri (galerie foto)

ro

09 Aug, 2021 00:00 3463 Marime text
  • Sâmbătă, 14 august, formaţia din Medgidia va întâlni într-un alt meci amical Portul Constanţa.
 
Stadionul „Iftimie Ilisei“ din Medgidia a găzduit meciul amical dintre echipele de fotbal seniori CS Medgidia şi Axiopolis Cernavodă, disputa revenindu-le oaspeţilor cu 3-2.
 
Pentru formaţia gazdă, care e pregătită de Gelu Hampu, au marcat Dănuţ Petrescu şi Doru Baciu, în timp ce Axiopolis (antrenor, Ionel Melenco) a punctat prin George Rusu, Tudorică Petcuci şi Tase Halep. „Adversarii noștri au arătat o apărare solidă, dar și un atac bun. Erorile ne-au costat pe tabelă până la fluierul final, însă a fost un test util pentru băieții lui Gelu Hampu în vederea următorului sezon competițional“, se arată pe pagina de Facebook a CS Medgidia, echipă care a folosit în acest meci mai mulţi jucători tineri. Sâmbătă, 14 august, formaţia din Medgidia va întâlni într-un meci amical Portul Constanţa, partida urmând a se disputa pe terenul CFR din Constanţa.
 
Echipa de juniori Axiopolis Cernavodă a întâlnit, pe terenul Trust din Cernavodă, într-un meci de verificare şi seniorii de la Danubius Rasova, care s-au impus cu 3-2. „Deși au pierdut, elevii lui Vasile Ion au făcut față cu brio seniorilor, reducând din diferență grație golurilor marcate de Matei Străinu și Lefter Andrei. Oricum, pentru suporterii adevărați sunteți niște învingători! Forza, Axiopolis!“, este mesajul de pe pagina de Facebook „Suporter Axiopolis Cernavodă“.
 
În secţiunea Galerie Foto găsiţi mai multe imagini de la meciul CS Medgidia - Axiopolis Cernavodă. Sursa foto: Facebook (CS Medgidia).
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citeşte şi:
 
CS Năvodari - Axiopolis Cernavodă, în turul doi al Cupei României. Ce se menționează însă pe site-ul oficial al clubului gazdă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii