Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:36 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adunarea Generală a Membrilor SSC Farul, întrunită în şedinţă extraordinară. Ce s-a decis

ro

25 Apr, 2017 16:31 6032 Marime text
Întrunită în şedinţă extraordinară, Adunarea Generală a Membrilor Asociaţiei Suporter Spirit Club Farul Constanţa a luat următoarele decizii: 

1. Începând cu data de 24 aprilie a.c., singurele persoane abilitate să reprezinte Asociaţia în relaţia cu organele de presă, echipa şi sponsorii acesteia sunt Marcel Lică, preşedinte executiv şi Georges Muzaca, preşedintele Comitetului Director (foto);

2. În săptămâna 24 - 30 aprilie a.c., activitatea Direcţiei Comercială - Marketing va fi supusă unei riguroase analize ce va viza identificarea oportunităţilor de îmbunătăţire a promovării proiectului şi atragerea de sponsori şi membri cotizanţi noi. 

3. Comitetul Director va continua să funcţioneze în aceeaşi formulă, cu mandatul imperativ de obţinere a primului obiectiv stabilit: promovarea în Liga a III-a.
 
De asemenea, s-a luat act de autosuspendarea lui Sorin Mihăilescu din Comitetul Director al Asociaţiei până la data de 1 iulie a.c.; 
 
Următorul meci pe care-l va susţine în Liga a 4-a SSC Farul este în etapa a 27-a a campionatului, la Constanţa, cu Voinţa Valu lui Traian. Partida a fost programată sâmbătă, 29 aprilie, de la ora 14.00, pe terenul Voinţa. SSC Farul conduce clasamentul cu 75 de puncte, în vreme ce Voinţa Valu lui Traian ocupă penultima poziţie, a 17-a, cu 20 de puncte.  

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii