Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:33 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Workshop-ul internaţional, la Universităţii Ovidius

ro

30 May, 2013 00:00 882 Marime text
În perioada 31 mai - 1 iunie 2013, Departamentul de Chimie şi Inginerie Chimică din cadrul Facultăţii de Fizică, Chimie, Electronică şi Tehnologia Petrolului a Universităţii „Ovidius” din Constanţa organizează workshop-ul internaţional „Challenges in food chemistry”- ediţia a-II-a. Acest workshop se încadrează într-un domeniu prioritar al cercetării ştiinţifice din domeniul chimiei alimentare atât pe plan naţional, cât şi internaţional, cu impact direct asupra vieţii şi dezvoltării economice. Obiectivele workshop-ului sunt: cunoaşterea celor mai moderne tehnologii din domeniul producţiei alimentare, în concordanţă cu standardele europene; cunoaşterea şi aplicarea măsurilor de creştere a calităţii produselor din industria alimentară şi a sistemelor tehnice implicate în realizarea acestora; analiza, proiectarea şi aplicarea managementului în unităţi economice din industria alimentară; cunoaşterea şi utilizarea de programe computerizate specifice; cunoaşterea şi aplicarea legislaţiei în domeniul procesării alimentare. La această întâlnire, cu un profund caracter ştiinţific, vor participa personalităţi recunoscute din centre universitare de prestigiu din ţară şi din străinătate. Deschiderea workshop-ului are loc în data de 31 mai 2013, în sala de Consiliu a Universităţii „Ovidius”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii