Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un pacient supărat pe Spitalul Judeţean Constanţa „Aş vrea ca aceste fapte să nu se mai întâmple“. Cum se apără conducerea

ro

14 Jul, 2017 00:00 10033 Marime text
Pe pagina de Facebook a cotidianului ZIUA de Constanţa, un constănţean a ţinut să ne semnaleze un caz care a avut loc în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, pe secţia de Gastroenterologie.
 
„Mă numesc Lucian N. şi sunt internat în secţia Gastroenterologie a Spitalului Judeţean Constanţa, în salonul 2408. În salon cu mine mai este internată o persoana cu handicap grav. Mama acestui pacient, care a fost internată odată cu el, are dreptul, conform legii, la un pat de spital, iar această femeie a fost lăsată să stea să doarmă în picioare ca şi caii. Când am comunicat personalului medical despre această stare de fapt, mi s-a spus că nu are nimeni ce să le facă. Aş vrea ca aceste fapte să nu se mai întâmple. Mai menţionez că mamei persoanei cu handicap îi este teamă ca nu cumva, din pricina acestui demers făcut de către mine, copilul ei să fie discriminat“, este mesajul primit de cotidianul ZIUA de Constanţa.
 
Ca răspuns, conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol“ Constanţa a ţinut să facă următoarele precizări: „Pacientul la care se face referire a fost internat în secţia Gastroenterologie, unde toate paturile au fost ocupate. Aparţinătorului nu i s-a limitat accesul, însă, din pricina aglomerării, nu i s-a putut pune la dispoziţie pat. Pe viitor, rugam pacienţii, dar şi aparţinătorii, să dea dovadă de înţelegere în astfel de cazuri. Personalul medical face tot posibilul să găsească soluţii în astfel de situaţii“.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii