Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:28 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Termica Distribuţie Năvodari SRL începe reviziile la instalaţiile de încălzire

ro

29 Sep, 2016 00:00 3107 Marime text
Pentru că vremea se răceşte treptat, iar temperaturile au început să scadă simţitor pe durata nopţii, companiile de termoficare se pregătesc să pună în funcţiune instalaţiile de încălzire a locuinţelor. Deocamdată, se fac revizii ale instalaţiilor, lucrări specifice acestei perioade.
 

La Năvodari, angajaţii societăţii Termica Distribuţie Năvodari SRL au demarat deja reviziile şi verificările la instalaţiile de încălzire. În aceste condiţii, Primăria oraşului Năvodari solicită tuturor asociaţiilor de proprietari să ia toate măsurile ce se impun pentru pregătirea instalaţiilor de încălzire cu agent termic, până la data de 1 octombrie, când vor începe probele cu presiune. De precizat că, în momentul umplerii cu apă a reţelei de termoficare, năvodărenii îşi pot aerisi caloriferele din apartamente, după ce acestea au fost curăţate şi spălate în prealabil, pentru a da randament.

Pe lângă lucrările de verificare şi întreţinere a instalaţiilor de termoficare, specifice acestei perioade, societatea Termica Distribuţie Năvodari lucrează şi la reabilitarea unor străzi. La ora actuală, pentru îmbunătăţirea confortului locuitorilor oraşului Năvodari, SC Termica Distribuţie Năvodari SRL execută lucrări de reabilitare a unor străzi degradate de trecerea timpului.
 
În urmă cu două săptămâni, angajaţii societăţii au lucrat la înfiinţarea unei alei pietonale, la Grădiniţa „Lumea Florilor”, la bordurarea străzilor Viilor şi Magnoliei, dar şi la înfiinţarea a 43 de noi locuri de parcare, în zona blocului 33 Est, 12 Sud şi 13 Sud. De această dată, în colaborare cu Primăria Năvodari, SC Termica Distribuţie a demarat lucrările de asfaltare a străzii Viilor. Astfel, au fost luate măsuri pentru a se putea circula în condiţii normale, în cazul în care vremea se va înrăutăţi şi vor începe ploile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii