Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:37 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sărbători Pascale mai fericite Primăria Năvodari acordă pachete pensionarilor şi nevoiaşilor

ro

10 Apr, 2014 00:00 3524 Marime text
O sticlă cu ulei, ouă, un pui şi făină, toate alimente de bază necesare pregătirii mesei de Paşte vor fi acordate locuitorilor oraşului Năvodari de către administraţia publică locală.
 

Primăria oraşului Năvodari continuă programul privind acordarea de pachete pensionarilor, persoanelor cu venituri reduse şi persoanelor cu handicap cu domiciliul în localitate, proiect derulat la iniţiativa primarului Nicolae Matei. Astfel, înainte de Paşti, echipe deja formate vor asigura buna desfăşurare a acestei activităţi. În acest sens, primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei, în conformitate cu HCL nr. 274/30.11.2009, dar şi cu prevederile Legii 215/2001 privind administraţia publică locală, a dat dispoziţia pentru desfăşurarea acţiunilor de acordare a pachetelor cu alimente înaintea sărbătorilor pascale din acest an pentru persoanele defavorizate care au domiciliul în oraş.

„Primăria Năvodari acordă pachete tuturor persoanelor defavorizate din oraşul Năvodari, cu ocazia sărbătorilor de Paşti, în perioada 14-16 aprilie“, precizează primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei. Nicolae Matei a stabilit ca pachetele să fie distribuite în următoarele puncte: Casa de Cultură „Pontus Euxinus“, pentru persoanele al căror nume de familie începe cu literele A, B, C, D, Casa Căsătoriilor, pentru pensionarii al căror nume începe cu literele E - O. De asemenea, pensionarii al căror nume începe cu literele P - Z îşi vor putea primi pachetele cu alimente din incinta Club Termica Năvodari. Mai mult, de la Cantina Socială, în perioada stabilită prin dispoziţie de primar, îşi vor putea ridica pachetele persoanele încadrate în grad de handicap, beneficiarii de ajutor social şi persoanele care beneficiază de cantina socială.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii