Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:00 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rompetrol va moderniza 90 de stații Vicepreședintele KMG International, Cătălin Dumitru - „Continuăm modelul dinamic şi inovator“

ro

25 Jul, 2014 00:00 1939 Marime text
Rompetrol Downstream, membră a KMG International, a modernizat, în primele şapte luni din acest an, 38 de stații de distribuție carburanți, prin înlocuirea elementelor de identitate vizuală cu noul logo Rompetrol, efectuând, totodată, și lucrări exterioare. Până la sfârșitul anului, lucrările la alte 52 de benzinării se vor finaliza, iar 20 de magazine din cadrul stațiilor vor fi modernizate, printr-o investiţie totală estimată la peste 18 milioane de dolari.
 
„Ne dorim ca, prin îmbunătățirile pe care le aducem, să continuăm modelul dinamic și inovator al companiei de a identifica și a le oferi clienților servicii și produse variate, într-un ambient modern. Produsele de calitate obținute în cadrul Rafinăriei Petromidia vor fi distribuite în cadrul conceptului premium, care va fi regăsit în întreaga rețea Rompetrol, precum și în 15 stații noi, în perioada următoare“, a declarat Cătălin Dumitru, vicepreședintele KMG International.
 
Început în 2013, programul de modernizare a întregii rețele de distribuție constă în înlocuirea cu noul logo Rompetrol a elementelor de reprezentare a companiei, precum și în reorganizarea spațiului interior, care presupune o arhitectură modernă și utilizarea unor materiale și a unor finisaje de calitate. Stațiile alese pentru modernizare sunt cele poziționate pe rute importante, precum și cele care oferă proximitate maximă clienților. Acestea sunt situate în oraşe precum București, Constanța, Brașov, Arad, Craiova, Bacău, Ploiești, precum şi pe Autostrada Soarelui - patru stații LITRO, aflate la km 88 și la km 139.
 
În România, compania operează peste 750 de puncte de distribuţie carburanţi (staţii proprii, staţii Partener, Rompetrol Express, baze interne de 9 şi 20 de metri cubi), 230 de staţii distribuţie GPL auto, 9.000 de puncte de distribuţie butelii şi 3 staţii de îmbuteliere GPL la Constanţa, Arad şi Bacău. KMG International operează peste 1.000 de puncte de distribuție a carburanților, sub mărcile Rompetrol și Dyneff, în România, Franța, Spania, Moldova, Georgia şi Bulgaria.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii