Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:06 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectele imobiliare ale anului 2014 Un bloc de apartamente se va ridica în vecinătatea străzii Napoli

ro

22 Mar, 2014 00:00 2530 Marime text
La Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa a fost depus proiectul „Construire imobil D+P-3-3 E - locuinţe colective, împrejmuire teren”. Beneficiarul proiectului este Jugravu Eugen.
 

Proiectul presupune construirea unui imobil ce va avea destinaţia de „locuinţe colective”, cu suprafaţa construită de 347.00 mp, pe un teren de 796.00 mp, cu un regim de înălţime P+3E-4Ep. Terenul de amplasament al obiectivului analizat este proprietatea lui Jugravu Eugen prin contract de vânzare-cumpărare. Terenul este situat în intravilanul oraşului Constanta, parcela VN 283, Lot 2.1.8 şi Lot 2.1.9. Vecinătăţile viitorului bloc sunt strada Napoli şi un drum proiectat. Clădirea va fi construită pe cadre de beton armat, cu închideri din BCA de 25 cm grosime, termoizolat la exterior cu polistiren de 10 cm.

Fundaţia va fi pe talpă de fundare cu grinzi de închidere între travee. Acoperişul va fi de tip terasă circulabilă termoizolată şi hidroizolată. Finisajele exterioare vor fi din tencuială structurată şi colorată în culori pastel sau alb. De la cota 0.00 se vor realiza stâlpi din beton armat cu închideri perimetrale din BCA de 25 cm, cu termoizolaţie de polistiren de 10 cm. Tâmplăria va fi din PVC cu geam termoizolant. Compartimentările interioare vor fi din BCA de 20 cm şi 10 cm. Finisajele interioare vor fi din vopseluri lavabile pe plafoane şi pereţi şi parchet/ceramică pe pardoseli în camere, holuri, recepţie şi camera de zi şi ceramică pe pardoseli şi pereţi în băi. Suprafaţa de teren pe care se va face construcţia este situată în intravilanul municipiului Constanta, destinaţia şi folosinţa actuală fiind de curţi construcţii.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii