Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:36 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meniu special, de Sfântul Andrei, pentru pacienţii constănţeni, pregătit de Arimex Comexim 2000 SRL

ro

30 Nov, 2016 00:00 2603 Marime text
Biserica Ortodoxă şi Biserica Romano-Catolică îl prăznuiesc astăzi pe Sfântul Apostol Andrei, „cel dintâi chemat“, fratele Sfântului Apostol Petru. Ca de fiecare dată, Arimex Comexim 2000 SRL, firma care prepară hrana pacienţilor internaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, la Spitalul Municipal de Boli Infecţioase Constanţa şi la Spitalul Clinic CFR Constanţa, s-a gândit la situaţia celor aflaţi în suferinţă, cărora le va oferi un meniu special.
 
Cotlet de crap la cuptor cu lămâie şi cartofi natur, trunchi de macrou la tavă cu mămăliguţă, mici la grătar cu piure de cartofi, pulpe dezosate de pui la cuptor, ficăţei de pui în sos ostropel şi piure de cartofi, friptură de pui şi cartofi la cuptor şi multe alte bucate delicioase au pregătit angajaţii societăţii Arimex Comexim 2000 SRL.
 
Astfel, pentru 31 noiembrie, angajaţii societăţii Arimex Comexim 2000 SRL au pregătit mai multe feluri pline de savoare. La micul dejun, pacienţii celor trei unităţi sanitare vor primi ceai cu lămâie, unt, margarină, caş proaspăt de vacă, brânză topită, brânză de vaci, miere, gem de căpşuni, şuncă presată de porc, şunculiţă ţărănească de porc, iar ca supliment, biscuiţi, lapte dulce şi iaurt natural.
 
La masa de prânz, pacienţii vor fi serviţi cu borş lipovenesc de crap românesc, supă pescărească de crap românesc, supă de pasăre à la grec, supă de legume cu smântână, cotlet de crap la cuptor cu lămâie şi cartofi natur, trunchi de macrou la tavă cu mămăliguţă, mujdei de usturoi şi lămâie, trunchi de macrou la tavă cu legume mexicane sotate, trunchi de cod la tavă cu cartofi natur şi lămâie, mici la grătar cu piure de cartofi, pulpe dezosate de pui la cuptor şi piure de cartofi, ficăţei de pui în sos ostropel şi piure de cartofi, friptură de pui şi cartofi la cuptor, cartofi copţi cu brânză de vaci, salată de castraveţi muraţi, salată de murături - gogonele şi conopidă, salată de varză albă. Pentru desert, Arimex Comexim 2000 SRL a pregătit compot de fructe, mere coapte cu stafide, mere, ştrudel ce caise/vişine/mere.
 
Cina va fi, de asemenea, delicioasă. Astfel, Arimex Comexim 2000 SRL a pregătit pentru pacienţi ceai cu lămâie, pilaf cu ciuperci şi ficăţei de pui în sos de roşii, spaghete milaneze cu şuncă, salam, caşcaval, spaghete gratinate cu pulpe de pui la cuptor, pulpe de pui la tavă cu piure de cartofi, salată de varză albă, iar la desert, biscuiţi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii