Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:23 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lichidatorul cere 5,5 milioane de euro Campingul Hanul Piraţilor a fost scos la vânzare

ro

02 Apr, 2013 00:00 8244 Marime text
Casa de Insolvenţă Transilvania, filiala Bucureşti SPRL, care a fost desemnată în calitate de lichidator judiciar al SC Hanul Piraţilor SRL (societate aflată în faliment) organizează procedura de valorificare prin negociere directă pentru vânzarea activului „Camping Hanul Piraţilor”.

Bunul imobil este compus din Campingul Hanul Piraţilor, teren în suprafaţă de 61.422 mp şi construcţii construcţii cu destinaţie turistică în suprafaţă construită la sol de 3.012 mp, situat în Mamaia Sat. La acestea se adaugă mobilierul şi obiectele de inventar. Preţul de pornire al negocierii directe este de 5.53.00 euro plus TVA. Ofertele de participare la procedura de negociere directă vor trebui depuse până în data de 12 aprilie, ora 18.00 la sediul lichidatorului judiciar din strada Turturelelor nr. 11, Bucureşti. Caietul de sarcini poate fi achiziţionat de la sediul lichidatorului judiciar Casa de Insolvenţă Transilvania, filiala Bucureşti SPRL. Preţul unui caiet de sarcini este de 5.000 de euro plus TVA. În urmă cu câţiva ani Hanul Piraţilor SRL avea un măreţ plan de ansamblu rezidenţial pe locul campingului, cu blocuri care ajungeau aproape de plajă şi cu un studiu de impact asupra mediului întocmit de echipa lui Traian Petrescu, fostul director al Agenţiei pentru Protecţia Mediului.

Asociaţi în SC Hanul Piraţilor SC Prodesigne SRL, Dumitru şi Daniela Vişan. Şi Prodesigne, de asemenea o afacere a lui Dumitru Vişan, este în insolvenţă. În 2003, în SC Hanul Piraţilor SRL erau implicaţi Adrian şi Anca Mihaela Vlad, dar şi Taşu Beiu, Mariana Ursu şi Maria Tudoran. În 2008, deja dăm peste Prodesigne, alături de capital Consult SA Slobozia, reprezentată prin Mihăiţă Enciu, şi Lidia Hoinaru. Femeia este soţia fostului deputat PNL Marian Hoinaru. De altfel, în 2010 Dumitru Vişan fusese ales preşedintele UNPR Ialomiţa, funcţie din care s-a auto suspendat în 2011.

Revenind la Hanul Piraţilor menţionăm că acestea se afla la aproximativ 5 km de Mamaia şi 3km de Năvodari. Vilele din această zonă sunt aşezate la distante de 50-400 metri de plaja, avantaj foarte mare pentru turişti. Plaja este mare, iar  accesul în mare este deosebit de uşor pe o panta lejeră care merge până la 100 metri de ţărm. La câteva sute de metri se afla Restaurant Hanul Piraţilor şi Camping Hanul Piraţilor unde se poate servii masa. La 3 km se afla Tabăra Năvodari cu posibilităţi de agrement diverse, restaurante, spaţii comerciale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii