Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:20 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două evenimente importante, la CCINA Constanţa Târgul Naţional de Îmbrăcăminte şi Încălţăminte TINIMTEX şi Târgul Imobiliar, la start

ro

16 Sep, 2017 00:00 5712 Marime text
Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa anunţă organizarea a două evenimente importante: Târgul Naţional de Îmbrăcăminte şi Încălţăminte TINIMTEX şi Târgul Imobiliar.
 
Târgul Naţional de Îmbrăcăminte şi Încălţăminte TINIMTEX, ajuns la cea de-a 71-a ediţie, va avea loc în perioada 20 - 24 septembrie 2017, la Pavilionul Expoziţional şi Centrul de Afaceri Eurolitoral.
 
Numărul mare de expozanţi şi suprafaţa ocupată demonstrează că TINIMTEX se bucură de notorietate pe piaţa expoziţiilor de profil şi reprezintă un eveniment de mare interes pentru participanţi. Colecţiile pentru toamnă-iarna ale anului 2017, ale producătorilor români, aduc cele mai noi tendinţe în atenţia publicului constănţean, cât şi sectorului business, reprezentat de profesioniştii din domeniu.
 
De asemenea, în perioada 22-24 septembrie, constănţenii sunt aşteptaţi la Târgul Imobiliar, ajuns la cea de-a doua ediţie, la VIVO Constanţa. Târgul Imobiliar Constanţa va reuni, pentru trei zile, cei mai buni jucători de pe piaţa de real estate: dezvoltatori şi vânzători de locuinţe, constructori şi investitori, brokeri şi instituţii financiare. Expozanţii se vor întrece în discounturi şi oferte promoţionale, oferind celor interesaţi consultanţă financiară gratuită şi soluţii flexibile personalizate pentru fiecare tip de venit. Vor fi prezentate, de asemenea, cele mai importante evenimente ce urmează a fi organizate de CCINA Constanta în ultimul trimestru al anului în curs.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii