Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:39 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce hotărâre importantă s-a luat la Guvern pentru Staţiunea Mamaia

ro

13 Feb, 2014 00:00 2367 Marime text
hotarare, guvern, statiunea, mamaiaGuvernul României a emis Hotărârea nr. 66/2014 pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii "Protecţia şi reabilitarea părţii sudice a litoralului românesc al Mării Negre în zona Municipiului Constanţa Mamaia Centru, Mamaia Nord, judeţul Constanţa", care a fost publicată în Monitorul Oficial de ieri.

Potrivit actului normativ, finanţarea obiectivului de investiţii se face din fonduri nereamburasbile, de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Mediului şi Schimbărilor Climatice, în limita sumelor aprobate anual cu acestă destinaţie, precum şi din alte surse legal constituite, conform programelor de investiţii publice aprobate potrivit legii.
 
Titularul proiectului este Ministerul Mediului şi Schimbărilor Climatice, iar beneficiar – Administraţia Naţională Apele Române, Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral şi cuprinde zona dintre Mamaia centru (Hotel Sulina – Hotel Rex) şi Mamaia Nord (Hotel Rex – Vila Turturica). Valoarea totală a investiţiei este de 227.357 mii lei. Lucrările vor consta în înnisiparea artificială a plajei pe 2,15 Km în Mamaia centru şi 1,9 km în Mamaia Nord, reabilitare şi prelungire diguri emerse pe 1,4 km în Mamaia Centru şi 0,70 km în Mamaia Nord, diguri îngropate pe 0,14 km în Mamaia Centru. Durata de realizare a proiectului este de 36 de luni.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii