Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:29 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arimex Comexim 2000 SRL ține la cele sfinte Cozonaci, plăcinte, fructe, pe masa pacienților de la Spitalul Județean, de Sfinții Petru și Pavel

ro

29 Jun, 2015 00:00 2831 Marime text
Sărbătoarea Sfinților Apostoli Petru și Pavel nu va trece neobservată de pacienții Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța și ai Spitalului Municipal de Boli Infecțioase. Arimex Comexim 2000 SRL, societatea care asigură masa pacienților, le va oferi un meniu deosebit.
 
Astfel, la micul dejun, pacienții celor două unități sanitare vor fi serviți cu ceai cu lămâie, margarină, salam Victoria, pateu din ficat de porc, crenvurști de pui, câte un ou fiert, gem, brânză de vaci, brânză topită, brânză telemea. Suplimentul va fi compus din biscuiți, lapte dulce și iaurt natural. La masa de prânz, toți pacienții vor primi: ciorbă țărănească de pasăre, supă de pasăre cu găluște, supă de pui cu fidea, borș țărănesc de pui, supă de legume dreasă cu fulgi de ouă, trunchi de merluciu la tavă cu cartofi natur și lămâie, ardei umpluți cu carne și smântână, dovlecei gratinați. Și desertul va fi delicios: cozonac cu cacao, nucă și stafide, plăcintă cu brânză de vaci și stafide, mere, caise, prune, nectarine și pepene roșu. Pentru cină, angajații societății Arimex Comexim 2000 SRL au pregătit: paste milaneze cu șuncă, ciuperci și cașcaval, cartofi gratinați cu friptură de pui la tavă, salată orientală de primăvară, salata Caesar cu piept de pui, budincă de paste cu brânză de vaci și stafide, pilaf cu ciuperci și friptură de pui, pilaf cu legume și brânză de vaci, ceai cu lămâie. La desert, pacienții vor fi serviți cu biscuiți. Și, pentru că așa este creștinește, preoții Gigi Cristea, Mircea Ștefan și Toma Petre au slujit și au sfințit toate bucatele destinate pacienților. „Precum Domnul nostru Iisus Hristos, văzând credința și dragostea unui sutaș, i-a vindecat acestuia sluga slăbănoagă, ce cumplit se chinuia, așa rugăm pe bunul Dumnezeu și pe Maica Domnului să tămăduiască sufletele și trupurile tuturor celor suferinzi, să-i binecuvânteze, să le dea putere să spere, să ierte, să iubească și să întâmpine toate greutățile zilelor ce vor urma“, le-a transmis pacienților Petre Preda, directorul executiv al societății Arimex Comexim 2000 SRL.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii