Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:03 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ultima zi pentru înscrierea în cursă este 22 aprilie Bogdan Huţucă şi Mihaela Andrei şi-au depus candidatura pentru funcţia de preşedinte al PNL Constanţa

ro

13 Apr, 2017 00:00 2895 Marime text
La Comisia de Organizare şi Desfăşurare a Alegerilor (CODA), constituită la nivelul Organizaţiei Judeţene a PNL Constanţa, s-au primit doar două cereri de înscriere pentru funcţia de preşedinte al Biroului Politic Judeţean al partidului, care urmează să fie ales pe 27 aprilie.
 
„Până la acest moment, pentru funcţia de preşedinte au fost înregistrate doar două cereri: deputatul Bogdan Huţucă şi consilierul municipal Mihaela Andrei. În cazul Mihaelei Andrei, este vorba, de fapt, despre o candidatură multiplă, atât pentru preşedinte, cât şi pentru vicepreşedinte“, a declarat preşedintele CODA, Adrian Manole.

Pentru alte funcţii în cadrul Biroului Judeţean nu au fost înregistrate candidaturi. „Aşteptăm un val de candidaturi după sărbătorile pascale“, a adăugat Adrian Manole. Precizăm că ultima zi pentru depunerea dosarelor de candidatură este data de 22 aprilie.
 
Cristy Remus Băisan, consilier judeţean, deşi şi-a anunţat public intenţia de a candida pentru preşedinţia filialei judeţene, chiar înaintea colegilor săi, deocamdată nu a depus un dosar de candidatură.
 
Alegerile pentru Organizaţia Judeţeană a PNL Constanţa vor avea loc la data de 27 aprilie, la Casa de Cultură din Constanţa. Pentru că ne aflăm în Săptămâna Patimilor, liberalii au suspendat în aceste zile alegerile interne din cadrul filialelor locale, potrivit aceluiaşi preşedinte CODA, Adrian Manole. Acestea vor fi reluate săptămâna viitoare.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii