Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:49 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Este oficial. Emil Banias a fost exclus din ALDE. Vezi cine îi ia locul în Consiliul Judeţean Constanţa

ro

27 May, 2017 21:12 4527 Marime text
Astăzi a avut loc Delegația Permanent Teritorială ALDE Constanța, convocată de către președintele interimar ALDE Constanța deputat Andrei Gerea conform Statului și Regulamentului ALDE.
În cadrul Delegaţiei Permanente s-a hotărât susținerea proiectului ALDE inițiat de vicepreședintele ALDE din Consiliul Județean Constanța Daniel Dumitru Learciu în domeniul sănătății, în vederea creșterii calității vieții cetățenilor județului Constanța prin realizarea unei structure spitalicești în vederea tratării afecțiunilor oncologice.

Totodată, a fost prezentată activitatea ALDE în Parlament și Guvern, dar și în teritoriu, s-a acordat vot de susținere organizației locale municipal ALDE Mangalia în acțiunile sale locale în municipiul Mangali şi s-au analizat rezultatelor obținute de ALDE Constanța în urmă Congresului ALDE din perioada 21 – 22.04.2017, unde filială Constanța a obținut în bază voturilor, poziția de membru cu drept de vot în Biroul Politic Executiv ALDE, în persoană lui Jean Paul Tucan.

De asemenea s-au mai prezentat și rezultatelor obținute de TLDE Constanța ( organizația de tineret ) în urmă Congresului TLDE din 26.05.2017, unde consilierul local și Președinte al organizației locale ALDE Năvodari a obținut funcția de Vicepreședinte TLDE în Biroul Politic Executiv.

Nu îân ultimul rând, au fost validate deciziile privind sancționarea unor membrii ALDE Constanța luate în ședința Biroului Politic Teritorial ALDE Constanța conform Statutului și Regulamentului ALDE, printre care se menționează și sancționarea cu excluderea din ALDE a lui Emil Banias consilier județean ALDE în Consiliului Județean Constanța și înlocuirea acestuia din Consiliul Județean cu următorul condidat de pe lista în persoana Steluţei Lebidov.

Urmează ca hotărârea Delegație Permanente Teritoriale să fie comunicată secretariatului general și conducerii centrale ALDE în vederea demarării procedurii de vacantare a postului de consilier județean și validare a noului consilier județean ALDE în Consiliul Județean Constanța și comunicarea către instituțiile abilitate. Totodată au mai fost excluși din partid și alți membrii printre care Bogdan Dicu și Dorin Opreanu.
  
Revenim cu detalii în ediţia de luni ZIUA de Constanţa. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii