Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:51 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Congressman american sau termen în Dosarul retrocedărilor? De ce n-a fost Mazăre interesat de Comitetul Executiv al PSD (rechizitoriu)

ro

01 Jul, 2014 00:00 2027 Marime text
Duminică şi luni, social-democraţii din toată ţara s-au reunit la Orăştie, într-o şedinţă a Comitetului Executiv al PSD. În ceea ce priveşte PSD Constanţa, organizaţia de la malul mării a fost reprezentată de: senatorul Nicolae Moga, membru al Delegaţiei Permanente a PSD, deputatul Mircea Titus Dobre, reprezentantul TSD, şi Cristian Darie, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa. Acesta din urmă a participat la eveniment, conform spuselor lui Moga, în numele liderului PSD Constanţa, Radu Mazăre.

Primarul municipiului Constanţa, social-democratul Radu Mazăre, anunţase încă de la începutul săptămânii trecute că pe 30 iunie nu va fi prezent la Orăştie, la Comitetul Executiv al PSD. „Nu pot să merg, pentru că pe 1 vine un congressman american şi trebuie să stau cu el şi nu am timp să mă duc, să mă şi întorc, trebuie să stau cu el. Este adjunctul şefului Comisiei de apărare din Senat sau ceva de genul ăsta. Vine la Constanţa, se întâlneşte şi cu primarul“, explica liderul social-democraţilor constănţeni.

Interesant este însă faptul că primarul municipiului Constanţa are astăzi un nou termen în Dosarul retrocedărilor, la Curtea de Apel Bucureşti. În acest context, ne putem întreba care este motivul real pentru care Mazăre nu a fost interesat de Comitetul Executiv al PSD. Aşa-numitul congressman, termenul din Dosarul retrocedărilor sau o presupusă tensiune între el şi liderii centrali ai PSD?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii