Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:44 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Naş este Ionuţ Durbac Copilul fostului jucător Cornel Ciobanu, botezat la Constanţa (galerie foto)

ro

01 Jul, 2016 00:00 5005 Marime text


Fostul jucător de fotbal Cornel Ciobanu (format la juniorii FC Farul) a trecut, alături de soţia sa, Oana Raluca, de rude, de naşi şi de prieteni, prin bucuria botezului primului moştenitor al familiei, un băieţel care a primit prenumele Dominic Daniel. Micul Ciobanu a fost botezat de soţii Durbac (Ionuţ şi Ionela), cei care i-au şi cununat pe Cornel şi Oana Raluca. Naşul a jucat şi el fotbal, fiind bun prieten cu Cornel.
 
Dominic Daniel a fost botezat la o biserică din Constanţa, iar petrecerea s-a desfăşurat la un restaurant din Mamaia, participând în jur de 90 de persoane. „A fost foarte frumos. Le mulţumim tuturor pentru faptul că ne-au fost alături la creştinarea comorii noastre. La biserică, Dominic Daniel s-a speriat puţin, plângând atunci când a fost băgat în apă, dar apoi s-a liniştit. Iar la restaurant s-a comportat neaşteptat de bine“, a povestit tatăl. Bebeluşul mai are puţin şi face cinci luni, iar botezul său a fost chiar în ziua în care Cornel Ciobanu a împlinit 29 de ani! La botez, au fost prezenţi şi Claudiu Moraru, şi Marius Soare (foşti colegi la fotbal cu naşul şi finul). În prezent, Claudiu Moraru este antrenor la Academia de Fotbal Farul Constanţa. 

„O seară minunată, alături de oameni frumoşi”

„Să vă trăiască, să vă aducă numai bucurii!”, „Să fie sănătos şi să vă umple casa de bucurii!”, „Îi dorim tot binele din lume“, „Să vă trăiască frumuseţea, să crească mare şi sănătos!”, „Să-ţi trăiască micul Messi!”, au fost felicitaţi fericiţii părinţi. „O seară minunată, alături de oameni frumoşi! Să-ţi fie de bine, micule Dominic Daniel, să creşti mare şi sănătos!“, a fost un alt mesaj. „Să vă trăiască finuţul şi voi, naşii lui, să fiţi sănătoşi să-l şi cununaţi pe finuţ. Pupici!”, „Sunteţi frumoşi cu toţii! Să vă trăiască finuţul, iar vouă, multă sănătate!”, au primit şi naşii urări.
 
Citeşte şi
 

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii