Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:48 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fost fotbalist la FC Farul şi văr cu Simona Halep S-a însurat Ştefan Gospodin. În aceeaşi zi, campioana s-a impus la Madrid! (galerie foto + video)

ro

19 May, 2017 00:00 30449 Marime text

Fost fotbalist la juniorii FC Farul, Ştefan Gospodin a făcut pasul cel mare în viaţă, unindu-şi destinele cu aleasa inimii sale, Elena Hristu
 
Nuntă mare şi frumoasă la un hotel de lux din Mamaia, cu mirele, Ştefan Gospodin (29 de ani), fost fotbalist şi văr primar cu cea mai bună jucătoare de tenis din România, Simona Halep. Ştefan şi Elena au avut la petrecere 500 de invitaţi, care s-au distrat pe cinste, până dimineaţa. Pe lângă bucuria evenimentului festiv, nuntaşii au primit, în seara evenimentului, şi alte două veşti extrem de plăcute: Simona Halep a câştigat turneul de la Madrid, iar Viitorul lui Gică Hagi a devenit campioana României!
 
Ştefan şi Elena au oficializat o relaţie de un an şi jumătate plină de iubire. Tânăra pereche a spus „Da!“ nu în cadrul oficial de la Starea Civilă, ci în faţa altarului de la Biserica „Adormirea Maicii Domnului“ din Constanţa, acolo unde s-a oficiat serviciul religios. Nuntaşii au petrecut apoi în Mamaia, iar petrecerea s-a întins până a doua zi dimineaţa, la ora opt! Nași sunt Elena și Stere Culuș
 
Mirele a avut alături şi mai mulţi foşti colegi de echipă de grupa 1988 a FC Farul, cu care a rămas în relaţii strânse: Liviu Ganea, Lucian Bubuleandră, Cosmin Renţea, Timur Isleam, Ionuţ Mihai, Steriu Dincă, Răzvan Dascălu şi Sorin Hangan. „Împreună lângă fratele nostru Ştefan Gospodin, în cea mai importantă zi din viaţa lui. Casă de piatră!“, a fost mesajul foştilor jucători care a însoţit o fotografie de grup a acestora de la nuntă.

Cine a reprezentat la nuntă familia Halep 

Ştefan Gospodin este văr bun cu Simona Halep, mamele lor fiind surori. Marea campioană a Constanţei nu a putut participa la nuntă, fiind angrenată în acea perioadă în turneul de la Madrid, iar în seara nunţii a disputat finala. Din partea familiei Halep au participat însă la fericitul eveniment din viaţa lui Ştefan şi a Elenei mama jucătoarei de tenis, fratele Simonei şi soţia acestuia. Tatăl sportivei, Stere, nu a putut fi prezent nici el, fiind alături de Simona în capitala Spaniei. Seara, când Simona Halep a câştigat turneul de la Madrid, toţi cei de la nuntă au izbucnit în urale de bucurie. Iar fericirea a fost maximă, pentru că, în aceeaşi seară de 13 mai, FC Viitorul a câştigat titlul de campioană în Liga 1!

Simona a dat dedicaţii de la Madrid 

La nuntă, atmosfera a fost însufleţită de formaţia Kavalla, Iory Nicolae (claviatură şi voce) fiind tatăl cumnatei Simonei Halep, Luminiţa, şi de trupa Crossover. Imediat după ce s-a anunţat că Simona s-a impus la Madrid, nuntaşii au cântat şi au dansat pe ritmurile melodiei închinate campioanei, „Ună feată cu anami“. Secţiuni din nuntă au fost transmise live pe Facebook şi aşa a văzut şi Simona Halep, de la Madrid, reuşita petrecere. Mai mult, prin intermediul lui Iory Nicolae, Simona a dat şi dedicaţii la nuntă şi le-a urat casă de piatră, fericire şi o viaţă plină de împliniri lui Ştefan Gospodin şi soţiei acestuia.

În tribune la turneul de la Roma 

„A fost o nuntă foarte frumoasă. Ne bucurăm că toată lumea s-a simţit minunat. Le mulţumim tuturor pentru că ne-au fost alături la acest moment special din viaţa noastră. Ne-a părut rău că nu a putut fi prezentă şi Simona, dar ne-a făcut o mare bucurie prin victoria de la Madrid“, a declarat fostul fotbalist al FC Farul.
 
Pe 30 noiembrie anul trecut, Ştefan a participat la un eveniment în tradiţia aromână, la care a fost şi Simona Halep, dar şi antrenorul ei, Daren Cahill. Ştefan Gospodin este şi mare amator de tenis şi suporter al Simonei, fiind prezent, în această perioadă, alături de soţie, la Roma, unde o susţine pe campioană la turneul din capitala Italiei.

„Să fiţi fericiţi şi să vă iubiţi mult!“ 

Rudele, prietenii şi toţi cei care îi cunosc s-au bucurat mult pentru Ştefan şi Elena, cu ocazia nunţii lor, şi le-au urat cele cuvenite. „Felicitări şi casă de piatră! Mă bucur mult pentru voi! Să fiţi fericiţi!“, „Eşti superbă, Elena! Felicitări! Casă de piatră şi o viaţă frumoasă alături de Fane! Vă îmbrăţişez cu drag pe amândoi!“, „Să fie într-un ceas bun!“, „Casă de piatră, înţelegere şi fericire!“ sau „Să fiţi fericiţi şi să vă iubiţi mult!“, au fost câteva dintre mesaje.

Surpriză din partea miresei 

În timpul nunţii, Ştefan a avut parte de o frumoasă surpriză din partea soţiei sale, care, la miezul nopţii, a cântat la orgă o piesă şi i-a dedicat-o soţului. Postat pe Facebook, filmuleţul de la acest moment a avut hashtag-urile „cea mai frumoasă zi“ şi „momente speciale“.
 
„Atât eu, cât şi ceilalţi invitaţi am rămas plăcut impresionaţi. A fost un moment deosebit“, a spus Ştefan Gospodin. Soţia sa este medic stomatolog, dar are înclinaţie şi spre partea muzicală, urmând un curs de pian. „Un moment superb. Ne-a emoţionat până la lacrimi pe toţi! Elena şi Ştefan, sunteţi doi frumoşi! Casă de piatră încă o dată!“, „Copilul meu iubit, o minunăţie de mireasă!“, „Foarte frumos momentul, felicitări!“, „Superb!“, „Casă de piatră, minunat momentul!“, au apreciat şi invitaţii surpriza Elenei pentru Ştefan. Cei doi au cules aplauze la scenă deschisă şi la dansul mirilor, pentru evoluţia lor pe melodiile „Crazy in Love“ (Rihanna) şi „Paradise“ (Coldplay).

Manager de vânzări la o fabrică de lactate 

Ştefan Gospodin a început fotbalul la FC Farul, cu antrenorul Constantin Gârjoabă, la grupa 1988. După încheierea junioratului, Ştefan (care evolua fundaş central) a mai jucat la CS Năvodari, dar şi la Săgeata Stejaru. Pe când era junior al FC Farul, stoperul a fost selecţionat şi la lotul naţional al României de la categoria sa de vârstă, selecţioner fiind Florin Cheran. Mai jucau atunci la lot fotbalişti precum Liviu Ganea, Grecu, Oghinciuc, Cezar Lungu sau Păun. În prezent, fostul fotbalist Ştefan Gospodin activează într-o afacere de familie, o fabrică de lactate în comuna constănţeană Peştera, unde este manager de vânzări.
 
Sursa foto: Facebook (Ştefan şi Elena Gospodin) 




Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii