Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:19 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Veşti importante de la CSM pentru Justiţia din Constanţa!

ro

11 Oct, 2016 00:00 1888 Marime text
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât acordarea avizului anual pentru menţinerea în funcţie a Vangheliţei Tase, judecător la Curtea de Apel Constanţa, după împlinirea vârstei de 65 ani. Decizia CSM este valabilă începând cu data de 2 ianuarie 2017, până la data de 2 ianuarie 2018.
 
Secţia pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât numirea în funcţia de preşedinte al Secţiei Penale a Tribunalului Constanţa a Antoanetei Ardeleanu, pe o perioadă de trei ani.
 
De asemenea, CSM a mai decis numirea în funcţia de preşedinte al Secţiei I Civile a Tribunalului Constanţa a judecătoarei Chiraţica Enache, pe o perioadă de trei ani.
 
Mai departe, Radu Dumitru Comşa a fost numit preşedinte al Secţiei de Contencios administrativ şi fiscal a Tribunalului Constanţa, pe o perioadă de trei ani.
 
Sanda Ioana Pascu a fost delegată în funcţia de preşedinte al Secţiei a II-a Civile a Tribunalului Constanţa, începând cu data de 15 octombrie, până la revenirea titularului pe post, dar nu mai mult de şase luni.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii