Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:03 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Veste bună pentru presupuşii agresori Ar fi bătut şi electrocutat un bărbat în apropiere de Prefectura Constanţa

ro

22 Sep, 2016 00:00 3146 Marime text
Magistraţii Tribunalului Constanţa au admis cererile formulate de către Aurelian Stan şi Vicenţiu Alexandru Dobruş şi au înlocuit măsura arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile.
 
Pe durata arestului la domiciliu, cei doi au următoarele obligaţii: „a) să se prezinte în faţa judecătorului de cameră preliminară şi în faţa instanţei de judecată ori de câte ori sunt chemaţi; b) să nu comunice cu celălalt inculpat, cu persoana vătămată şi cu martorii nominalizaţi în citativul rechizitoriului“, potrivit minutei. Decizia este definitivă.
 
Amintim că Aurelian Stan şi Vicenţiu Alexandru Dobruş au fost încătuşaţi de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa după ce ar fi bătut un cetăţean pe bulevardul Tomis din municipiul Constanţa, în apropierea clădirii Instituţiei Prefectului.
 
Din probele administrate până în acest moment în cauză, s-a reţinut în sarcina lor faptul că, în noaptea de 5 decembrie 2015, în jurul orei 4.00, împreună cu alţi doi autori necunoscuţi, ar fi agresat-o pe persoana vătămată F. M. în timp ce se afla pe bulevardul Tomis din municipiul Constanţa, în apropierea clădirii Instituţiei Prefectului, aducând-o în stare de inconştienţă. Victimei i-ar fi fost aplicate, după cum spun anchetatorii, electroşocuri şi ar fi fost lovită cu pumnii, picioarele şi alte corpuri dure, ce i-ar fi cauzat leziuni traumatice care necesită pentru vindecare un număr de 130-140 de zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicaţii.
 
În cauză, pe data de 6 aprilie, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acţiuni speciale, au efectuat trei percheziţii. Mascaţii au găsit mai multe obiecte contondente (bâte de baseball, un pistol cu aer comprimat deţinut fără autorizaţie şi un act de identitate falsificat).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii