Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:30 13 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Floor Cover Solutions SRL, din Valu lui Traian, va reface tencuiala clădirii ANR! (DOCUMENTE)

ro

10 Jun, 2024 12:54 487 Marime text


Autoritatea Navală Română achiziționează, prin cumparare directă, de la Floor Cover Solutions SRL, din Valu lui Traian, Constanta, lucrări de reparații generale și de renovare.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, valoarea contractului este de 36.900 de lei.
 
Despre SC Floor Cover Solutions SRL
 
Potrivit termene.ro, SC Floor Cover Solutions SRL a fost înființată în anul 2013, are adresa în bar activitatea principală este „Intermedieri în comerțul cu produse diverse“.
 
SC Floor Cover Solutions SRL îi are ca asociați pe Aurelian Soare (cu 68,29%) și Cătălin Stan (cu 31,71%), care are și calitatea de administrator,
 
În 2022, SC Floor Cover Solutions SRL a avut o cifră de afaceri de 6.742.361 lei, un profit de 95.563 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 4.
 
Platforma termene.ro informează că firma SC Floor Cover Solutions SRL are în jur de 140 de contracte câștigate - achiziții directe din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.
 
La ANR, Floor Cover Solutions SRL se mai ocupat la ANR de modernizarea subsolului clădirii dar și de înlocuirea parchetului de birou de la etajul VIII cladire ANR.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:

ANR, cumpărare directă
Decor Euro Construct SRL va reabilita sediul Căpităniei Zonale Giurgiu! Printre asociați, un fost director al Administrației Zonei Libere Giurgiu (DOCUMENT)


 
Cumpărări directe Constanța
O firmă din Valu lui Traian execută o lucrare la subsolul clădirii Autorității Navale Române (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii