Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:51 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rebeca Alexandra Miriuţă a fost arestată preventiv

ro

21 Mar, 2017 09:47 1849 Marime text
Rebeca Alexandra Miriuţă a fost arestată preventiv! Decizia a fost luată de Judecătoriei Constanţa şi a fost atacată la Tribunalul Constanţa.

Rebeca Alexandra Miriuţă este cercetată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

„Dispune arestarea preventivă a inculpatei Rebeca Alexandra Miriuţă (...) pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 19.03.2017 până la data de 17.04.2017, inclusiv. Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatei“, potrivit minutei judecătoreşti.

Conform procurorilor, „la data de 18.03.2017, în jurul orelor 05.00, a fost apelată telefonic de către o persoană de sex bărbătesc, și, cu intenție, s-a deplasat la domiciliul persoanei vătămate G.C., situat în mun. Constanța, str. Soveja, nr. 49, Jud. Constanţa, unde urma să se prezinte în calitatea mincinoasă de „asistenta domnului doctor Necula”, în scopul de a prelua suma de 3000 de lei de la persoana vătămată, înlesnind astfel comiterea infracțiunii de înșelăciune de către persoanele rămase neidentificate până în prezent“.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii