Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:28 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecătorul Leonard Iustin Bourceanu se pronunţă azi în dosarul lui Sorin Strutinsky! (rechizitoriu)

ro

24 Mar, 2017 00:00 1788 Marime text
Judecătorul Leonard Iustin Bourceanu, din Tribunalul Constanţa, se va pronunţa azi în dosarul în care omul de afaceri Sorin Gabriel Strutinsky este bănuit de patru infracţiuni de trafic de influenţă, dintre care una în formă continuată, de instigare la săvârşirea a două infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată, dar şi de instigare la săvârşirea a două infracţiuni de spălare a banilor, în formă continuată.
 
Dosarul a fost instrumentat de Gheorghe Popovici, fost procuror din circumscripţia Curţii de Apel Constanţa, şef al Secţiei de Combatere a Corupţiei din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie.
 
Magistratul se va pronunţa asupra măsurii preventive sub imperiul căreia se află Sorin Gabriel Strutinsky, respectiv controlul judiciar. Oricare va fi decizia judecătorului Leonard Iustin Bourceanu, aceasta va putea fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.
 
În prezentul dosar, Dorin Lazia, proprietarul grupului de firme Argos, are calitatea de martor denunţător.
 
Rechizitoriu
Trimitere în judecată Gabriel-Sorin Strutinsky, „trezorierul“ tandemului Mazăre – Constantinescu (document)

 
Sorin Gabriel Strutinsky este judecat într-un alt dosar, aflat pe rolul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a României, unde a fost deferit Justiţiei alături de Radu Ştefan Mazăre, fostul primar al municipiului Constanţa, de fostul viceprimar al Constanţei Gabi Stan, dar şi de alte persoane, printre ele aflându-se cinci salariaţi ai Primăriei Constanţa.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii