Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:16 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecătorii au admis trei acorduri de recunoaştere încheiate de procurorii DIICOT

ro

20 Oct, 2017 00:00 1861 Marime text
Judecătorii din Tribunalul Constanţa au admis trei acorduri de recunoaştere a vinovăţiei încheiate de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Constanţa.
 
Primul acord admis este, potrivit portalului instanţelor de judecată, cel stabilit între DIICOT Constanţa şi Lorena Hariton, „cercetată în stare de liberate, pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere fără drept de droguri de risc pentru consum propriu“. Instanţa dispus condamnarea celei mai sus precizate la pedeapsa amenzii în cuantum de 900 de lei, reprezentând 90 de zile-amendă cu o valoare a zilei-amendă de 10 lei.
 
Al doilea acord admis este, potrivit portalului instanţelor de judecată, cel stabilit între DIICOT Constanţa şi Victor Adrian Dobre, „cercetat în stare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere, fără drept, de droguri de risc şi de mare risc, pentru consum“.
 
„Renunţă la aplicarea pedepsei faţă de Victor Adrian Dobre pentru infracţiunea de deţinere, fără drept, de droguri de risc şi de mare risc, pentru consum. (…) Aplică inculpatului Victor Adrian Dobre un avertisment, constând în prezentarea motivelor de fapt care au determinat renunţarea la aplicarea pedepsei şi atenţionarea lui Victor Adrian Dobre asupra conduitei viitoare şi a consecinţelor la care se va expune dacă va mai comite infracţiuni. Confiscă de la inculpat un grinder de culoare argintie, având imprimat în basorelief un craniu, folosit la comiterea infracţiunii (…)“, potrivit minutei judecătoreşti.
 
Ultimul acord admis este, potrivit portalului instanţelor de judecată, cel stabilit între DIICOT Constanţa şi Andrei Eugen Petrescu. Acestuia i-a fost aplică pedeapsa amenzii în cuantum de 900 de lei, reprezentând 90 de zile-amendă cu o valoare a zilei-amendă de 10 lei.
 
Deciziile Tribunalului Constanţa nu sunt definitive, acestea putând fi atacate la Curtea de Apel Constanţa.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii