Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:23 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Exclusiv! Cunoscutul medic ginecolog Ion Niculescu, reţinut pentru mită, a fost achitat. Definitiv

ro

23 Feb, 2017 15:01 18411 Marime text
Marius Epure şi Viorica Lungu, judecători ai Curţii de Apel Constanţa, au luat azi decizia finală în dosarul în care cunoscutul medic ginecolog Ion Niculescu, fost şef al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa şi al Spitalului Municipal Mangalia, a fost achitat, în primă instanţă, pentru luare de mită. Tot în această cauză, a fost achitată în primă instanţă şi Marcela Alexoiu, asistent-şef la Spitalul Mangalia, acuzată de complicitate la luare de mită şi dare de mită.

Azi, judecătorii Marius Epure şi Viorica Lungu au decis să menţină hotărârea privind achitarea celor doi, respingâng acţiunea promovată de procurorii Parchetului de lângă Tribunalul Constanţa.
 
Amintim că Ion Niculescu şi Marcela Alexoiu au fost trimişi în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa la jumătatea lunii iulie 2015.
 
Pe data de 18 aprilie 2016, judecătorul Teodor Viorel Gheorghe, preşedintele Tribunalului Constanţa, a dispus achitarea celor doi. Mai mult decât atât, Teodor Viorel Gheorghe a constatat, în cursul şedinţei de judecată din 27 noiembrie 2015, săvârşirea faptelor de mărturie mincinoasă de către doi martori şi a dispus trimiterea copiei prezentei sentinţe Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.
 
Cei suspectaţi de mărturie mincinoasă sunt, potrivit unor surse judiciare, denunţătorul lui Ion Niculescu, fost şef al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa şi al Spitalului Municipal Mangalia, dar şi femeia care ar fi trebuit să nască asistată de medicul mai sus amintit.
 
Ion Niculescu şi Marcela Alexoiu au fost reţinuţi pentru 24 de ore, în perioada 26 iunie - 27 iunie 2015. Potrivit unor surse judiciare, Ion Niculescu ar fi trebuit să primească suma de 350 de euro pentru o cezariană.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii