Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:26 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

VIDEO Prefectul județului Constanța, George Niculescu, implicat într-un accident rutier. Mergea la inaugurarea unui sens giratoriu din Lumina

ro

24 Jun, 2020 10:38 7695 Marime text
  • Prefectul județului Constanța, implicat într-un accident rutier

George Niculescu, prefectul județului Constanța, a fost implicat într-un accident rutier, pe raza municipiului Constanța, în timp ce se afla în mașina instituției, în drum spre inaugurarea unui sens giratoriu la Lumina.

 Accidentul s-a produs la intersecția dintre Ion Rațiu și Mircea cel Bătrân. Mașina în care se afla era condusa de șoferul prefectului. Un autoturism care venea dinspre piața Chiliei, pe strada  Ion Rațiu, a intrat pe roșu în intersecție, intrând în coliziune cu mașina prefecturii.

George Niculescu a coborât din mașină, a sunat la 112 și s-a dus la autoturism. După ce au aflat dispecerii 112 că celalalt șofer nu a rămas încarcerat, pompierii l-au sfătuit prin telefon pe prefect cum să scoată victima din mașină. Șoferul are aproximativ 50 de ani.

Prefectul va merge la inaugurarea sensului giratoriu din Lumina cu un alt autoturism.

Oficial IPJ Constanța

Astăzi, în jurul orei 9.45, un bărbat de 61 de ani a condus un autoturism pe strada Ion Rațiu din municipiul Constanța și ajungând la intersecție cu strada Mircea cel Bătrân, a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului electric, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 53 de ani, care circula in intersecție, pe culoarea verde a semaforului electric.

În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat intr-un alt autoturism, care patrunsese in intersecție pe culoarea verde a semaforului.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a primului conducător auto.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii