Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:56 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Desfășurare impresionantă de forțe în jurul Palatului de Justiție din Constanța. Traficul în zonă a fost închis. De ce au fost luate aceste măsuri (galerie foto+video)

ro

18 Dec, 2017 10:01 4033 Marime text
Astăzi la Tribunalul Constanţa are loc un nou termen în dosarul celei mai mari capturi de cocaină din România. În şedinţa de azi vor fi audiaţi noi martori din dosar, iar având în vedere importanţa acestui dosar şi ţinând cont de cercurile din care provin inculpaţii, în faţa Palatului de Justiţiedin Constanța s-a impus blocarea traficului în zonă. Sunt mai mulți polițiști și jandarmi în zonă. 

Ca și la termenele anterioare, inculpaţii vor fi păziţi de mai multe echipe speciale din cadrul Structurilor Asociate pentru Măsuri de Securitate Speciale din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.
 
Judecătorii din cadrul Tribunalului Constanţa vor redeschide azi, cel mai probabil pentru ultima dată în acest an, dosarul celei mai mari capturi de cocaină din România. În cauză, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) au dispus trimiterea în judecată a următorilor: Mimoun Kaabounim, zis „Dark Rocky“ şi „Rocky“, Narvaez Ramon Diego, Mikailionis Nerijus, Laurincikas Audrius, Gaidamavicius Vygantas şi Miceika Tadas.
 
Procurorii DIICOT au descoperit 2.500 de kilograme de cocaină, provenită din Columbia, în valoare de 625.000.000 de euro, într-un depozit aflat pe raza localităţii Eforie Sud.

UPDATE: ora 10.45

Suspecții au ajuns la Palatul de Justiție și sunt păziţi de mai multe echipe speciale din cadrul Structurilor Asociate pentru Măsuri de Securitate Speciale din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

Citește și: 

Cu armele la vedere! Luptători ai Structurilor Speciale din ANP vor înconjura azi Palatul de Justiţie din Constanţa

 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii