Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:56 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Coşmarul unei puştoaice de 13 ani, din Constanţa! Şantajată cu imagini porno

ro

13 Oct, 2016 00:00 9216 Marime text
Un tânăr din Constanţa a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violarea vieții private (două fapte) și șantaj.
 
Conform procurorilor, „la data de 13 martie, în timp ce se afla la domiciliul din str. (…), cel în cauză a filmat cu telefonul mobil proprietate personală, marca Iphone 6S, persoana vătămată (…), în vârstă de 13 ani, în timp ce aceasta întreținea act sexual oral cu numitul (…)“.
 
„În aceeaşi zi, după realizarea filmării, i-a trimis persoanei vătămate pe telefonul mobil, prin intermediul aplicaţiei WatsApp, mai multe mesaje prin care o amenința că, în cazul în care nu îi va presta și lui sex oral, va posta filmarea compromițătoare pe rețeaua de socializare Facebook. La data de 14 martie, inculpatul a trimis filmarea compromițătoare menționată pe telefonul mobil al fratelui persoanei vătămate“, coform rechizitoriului.
 
Dosarul a fost trimis spre soluţionare Judecătoriei Constanţa. Până în prezent nu a fost stabilit un prim termen de judecată.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii