Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:13 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicări importante Ce spun procurorii despre accidentul de la Cobadin. Detalii neştiute până acum

ro

01 Oct, 2017 14:22 7326 Marime text
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia au dispus la data de 01.10.2017 punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul IZET SELADIN  pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea  unui vehicul fără permis de conducere, faptă prev. de art.335 alin.1 C.pen.,  părăsirea locului accidentului, faptă prev. de art.338 alin.1 C.pen. şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, faptă prev. de art.337 C.pen.,  toate cu aplic. art.38 alin.1 din C.pen. și art.41 alin.1 din C.pen.

    Din ordonanța întocmită de procurori a rezultat că există date și probe  care evidenţiază următoarea stare de fapt:

      La data de  29.09.2017, în jurul orelor 2040, numitul Izet Seladin, după ce a consumat băuturi alcoolice, a condus  autoturismul marca Opel Vectra, cu numere de înmatriculare din Bulgaria pe Șos.Negrești din loc.Cobadin, din direcția Piața Eroilor către loc.Negrești, iar în dreptul imobilului cu nr.45 a pierdut controlul direcției de mers intrând în coliziune cu un copac de pe partea dreaptă a străzii. În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a trei persoane, pasageri în autovehicul, după  care, conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție. Din verificările efectuate în bazele de date a rezultat faptul că  numitul Izet Seladin nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule și a mai fost condamnat pentru o faptă de conducere fără permis.

La data de 01.10.2017 procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia au formulat o propunere de arestare preventivă faţă de inculpatul Izet Seladin  iar Judecătoria Medgidia a admis  propunerea de arestare  formulată pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 01.10.2017 și până la data de 30.10.2017, inclusiv.

Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii