Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:46 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stimulente financiare pentru absolvenţii de 10. Elevii Constanţei vor fi premiaţi de două ori

ro

11 Aug, 2017 00:00 3420 Marime text
În cadrul şedinţei de ieri, Guvernul a hotărât ca absolvenţii de liceu şi cei de şcoală generală care au luat 10 la examenul de Bacalaureat, respectiv la Evaluarea Naţională să primească stimulente financiare.
 
Potrivit Programului de Guvernare 2017-2020, măsurile prevăzute au scopul de a stimula performanţele elevilor cu potenţial deosebit.
Sumele acordate sunt de 3.000 de lei pentru 137 de absolvenţi de clasa a XII-a care au încheiat cu media generală 10 examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2017, şi 1.000 de lei pentru cei 497 de absolvenţi de clasa a VIII-a care au finalizat Evaluarea Naţională cu media 10.
 
Primăria Municipiului Constanţa a aprobat, de asemenea, un proiect de hotărâre privind premierea elevilor care au obţinut media 10 la examenul naţional de Bacalaureat şi a profesorilor îndrumători. Potrivit proiectului de hotărâre, se va acorda un premiu de 1.000 de lei net fiecărui elev care a obţinut media 10 la Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2017.

Numele elevilor premianţi 

Elevii care au promovat „examenul maturităţii“ cu nota 10 sunt: Ioana Frâncu, de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân“, Iuliana Oana Nastor, de la Liceul Teoretic „Ovidius“, Andreea Pernici, de la Liceul Teoretic „Ovidius“, şi Vlad Popa, de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân“.
 
Conform datelor Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa, nouă elevi din Constanţa au obţinut media 10. Aceştia sunt: Iuliţa Alpetri - Şcoala Gimnazială nr. 30 „Gheorghe Ţiţeica“, Nicoleta Cristina Avram - Şcoala Gimnazială nr. 29 „Mihai Viteazul“, Ana Emilia Brânzoi - Liceul Teoretic „Ovidius“, Antonia Elena Nicoară - Şcoala Gimnazială „Constantin Brâncuşi“ Medgidia, Ionuţ Nivaci - Şcoala Gimnazială nr. 24 „Ion Jalea“, Raluca Olteanu - Liceul Teoretic „Ovidius“, Tarik Ilhan Omer - Şcoala Gimnazială nr. 37, Erica Georgia Tapangea - Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân“, Bianca Mihaela Vasile - Şcoala Gimnazială nr. 3 „Ciprian Porumbescu“.
 
Citeşte şi:
 
Elevii care au obţinut media 10 la examenele naţionale din acest an vor primi stimulente financiare
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii