Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averea şi studiile Cine este Irinela Nicolae, noul inspector-şef adjunct al Inspectoratului Şcolar Constanţa (document)

ro

05 Jul, 2014 00:00 8538 Marime text


Inspectoratul Școlar Judeţan Constanța are, de ieri, un nou inspector-șef adjunct. Este vorba despre inspectorul şcolar Irinela Nicolae, care a înlocuit-o, începând de ieri, pe Adriana Oprea. Irinela Nicolae a fost inspector pentru învățământul preșcolar.

Irinela Nicolae s-a născut pe data de 27 februarie 1964, în Constanţa. A absolvit Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei şi Psihologie la Universitatea Bucureşti şi Facultatea de Istorie la Universitatea „Ovidius“ Constanţa. La acestea se adaugă studii de masterat la SNSPA Bucureşti - „Management educaţional şi comunicare instituţională“, dar şi „Diplomaţie şi studii eurasiatice”, la Universitatea „Ovidius” Constanţa. A ocupat funcţia de inspector şcolar de specialitate pentru învăţământul preşcolar şi alternative educaţionale.

Potrivit declaraţiei de avere completată în anul 2014, Irinela Nicolae deţine, împreună cu soţul, un teren agricol, situat în comuna 23 August, şi un apartament de 70 mp. Conduce un autoturism Golf, fabricat în anul 2006. Noul inspector-şef adjunct de la ISJ Constanţa deţine şi bijuterii în valoare de 6.000 de euro. Cât priveşte relaţia cu instituţiile bancare, Irinela Nicolae are o datorie de 38.000 de euro. În anul fiscal 2013, ea a obţinut suma de 39.195 de lei de la ISJ Constanţa, suma de 4.934 de lei la CJRAE (Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională) şi 22.680 de lei dintr-un proiect POSDRU.

Au fost vehiculate alte nume

Reamintim că, zilele trecute, surse din Ministerul Educaţiei Naţionale susţineau că în ISJ Constanţa sunt aşteptate două schimbări importante. În acest sens, ar fi urmat să „zboare“ din funcţie cei doi inspectori şcolari generali adjuncţi, Adriana Oprea şi Mircea Vrană, care ocupaseră aceste funcţii cu susţinerea PNL. Cei pe care PSD i-ar fi pregătit pentru posibilele fotolii eliberate erau Gabriela Bucovală, inspector şcolar pentru Dezvoltarea resurselor umane, şi Anca Dragomir, inspector şcolar de specialitate pentru Proiecte educaţionale şi pentru geografie. În acest context, ar fi fost menţionat, se pare, şi numele Gabrielei Neagu, inspector pentru Învăţământul profesional şi tehnic din cadrul ISJ Constanţa, mult mai bine văzută în cadrul instituţiei, aşa cum susţin chiar surse din ISJ, decât Gabriela Bucovală.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii