Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:40 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Interviu online cu Adrian Radu, executiv Chef la restaurantul Queen Elizabeth s-a terminat Tema a fost - „Gastronomia, a opta minune a lumii!"

ro

08 Nov, 2011 22:16 10455 Marime text
interviu online cu adrian radu executiv chef la restaurantul queen elizabeth tema este gastronomia a
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • invitat interviu online 10 Nov, 2011 09:02 @Virginia: Bucataria cea mai recunoscuta pentru mirodenii este bucataria indiana. Fiecare mirodenie are importanta ei. Turmericul ajuta la digestie, scortisoara calmeaza.
  • invitat interviu online 10 Nov, 2011 09:01 @Sanda: Nu mai este nimic netoxificat in lumea asta. Detoxiefierea nu trebuie facuta in cure ci tot timpul prin educatie a propriei alimentatiei. sa bei apa, plata nu minerala, fara sucuri carbogazoase, fara sosuri la cutie, etc.
  • invitat interviu online 10 Nov, 2011 08:59 @Sandra: Aceste retete sunt in general pe baza de pui, peste, file de porc fara grasime, vita la gratar acompaniate cu salate si fructe crude.
  • invitat interviu online 10 Nov, 2011 08:57 @Carmen: sunt de acord dar nu in cantitate mare. mai ales peste oceanic, pentru ca este incarcat cu mercur si nu recomand consumul decat de doua ori pe saptamana , cu conditia sa fiti siguri de provenienta lui. Bucataria este o arta, lucrezi cu gust, cu culoarea, prafuri si atunci felul in care le combini e talent. Gurmandul nu este un talentat, el cel care mananca pe gustul lui si in cele din urma este o persoana supraponderala.
  • invitat interviu online 10 Nov, 2011 08:56 @Irina Stan: Nu prea este bucatarie, e mai mult laborator de chimie.
  • invitat interviu online 10 Nov, 2011 08:55 @Flory Tatu: Bineinteles, mai ales la preparatele de patiserie daca nu este atent nu-ti creste cozonacul. Ma refer la energia pe care o degaji in timpul procesului de preparare.
  • invitat interviu online 10 Nov, 2011 08:54 @Gabriela:NU
  • invitat interviu online 10 Nov, 2011 08:54 @Malvina: fetelor mele le arat ooamenii supraponderali si le spun ca asa vor ajunge daca mai mananca dulciuri si fast-food. acumj ele sunt setate sa nu mai manance.
  • Gabriela 09 Nov, 2011 20:33 Sunteti adeptatul semipreparatelor in viata de zi cu zi?
  • Malvina 09 Nov, 2011 20:32 Cum sa ii determinam pe cei mici, de pilda, sa limiteze consumul de dulciuri si fast-food ?
  • Flory Tatu 09 Nov, 2011 20:31 Starea psihica a celui care gateste se reflecta in reusita meniului?
  • Irina Stan 09 Nov, 2011 20:31 Ce parere aveti despre bucataria fara foc?
  • Carmen 09 Nov, 2011 20:30 Dintre toate carnurile, nutritionistii recomanda pestele. ce parere aveti dvs?
  • Carmen 09 Nov, 2011 20:30 Poti fi un bun bucatar fara a fi si un mare gurmand ?
  • Sandra 09 Nov, 2011 20:29 Ne puteti recomanda o reteta mai light?
  • Sanda 09 Nov, 2011 20:29 Ce fructe si legume ne-ar fi de folos, in mod special, pentru detoxifierea organismului ?
  • Virginia 09 Nov, 2011 20:28 Care este importanta mirodeniilor in bucatarie?