Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:28 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Magazinul Lidl de pe strada Soveja va suferi modificări

ro

22 Jan, 2016 00:00 4428 Marime text
Magazinul Lidl de pe strada Soveja va avea un spaţiu de refrigerare şi o brutărie extinse. În acest sens, SC Lidl România SCS a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Extindere cu spaţiu de refrigerare, recompartimentare brutărie - magazin comercial Lidl şi organizare de şantier cu condiţia asigurării locurilor de parcare necesare“, în vederea emiterii acordului de mediu. Precizăm că este vorba despre magazinul Lidl de pe strada Soveja. 
 
Potrivit proiectului depus, lucrările propuse constau în: 
recompartimentarea brutăriei magazinului comercial Lidl, în vederea creşterii suprafeţei acesteia, prin desfiinţarea zidului despărţitor al brutăriei de camera de refrigerare existentă; extinderea construcţiei existente prin realizarea unui spaţiu adiacent peretelui exterior al sălii de vânzare. Structura funcţională a magazinului, accesul clienţilor, retragerile existente faţă de limitele de proprietate se vor păstra;

Din punct de vedere al volumetriei, extinderea propusă este o construcţie parter, desfăşurată pe două travee, acoperită cu şarpantă metalică;
Finisajele exterioare se vor păstra identice cu cele ale construcţiei autorizate. 
 
Terenul, în suprafaţă totală de 5.437,09 mp, situat în intravilanul municipiului Constanţa, este proprietate privată a SC Lidl România SCS, conform actelor de proprietate. „Proiectul a fost iniţiat de Departamentul Comercial, pentru satisfacerea necesităţii de diversitate a clienţilor în zona de produse de panificaţie şi patiserie, de aceea se propune mărirea capacităţii spaţiului de depozitare a produselor de acest fel printr-o cameră de refrigerare“, se arată în memoriul de prezentare a proiectului. 

Registrul Comerţului despre Lidl România SCS

Societatea Lidl România SCS a fost înfiinţată în anul 2007 şi are sediul social în comuna Chiajna. Capitalul social subscris este de  532.564.992 de lei, integral vărsat, compus din 29.586.944 de acţiuni. Firma este deţinută de Lidl România SRL, cu o parte socială (0,0000034% din capitalul social), şi Lidl România GMBH, cu 29.586.943 de părţi sociale (99,9999966% din capitalul social). Administratorul societăţii este Lidl România SRL, reprezentată de Grzegorz Wewiora Slawomir, Marco Giudici, Sergiu Fală, Radu Alexandru Antoniu, Frank Wagner şi Braniecki Maksymilian Stanislaw.

Citeşte şi

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii