Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Confort Urban se apucă serios de treabă! Pentru a amenaja cinci locuri de parcare pe bulevardul Mamaia, va tăia doi pomi

ro

29 Jul, 2016 00:00 3393 Marime text
 

Primăria Municipiului Constanţa, prin SC Confort Urban SRL, a decis să sară în sprijinul cetăţenilor şi să ajute un investitor privat să amenajeze cinci locuri de parcare pe spaţiul public. Mai exact, pe bulevardul Mamaia, la numărul 2019. Locuri de parcare care vor deservi însă, cel mai probabil, proprietatea acestuia.
 
Foarte interesant şi îngrijorător, totodată, este faptul că pe acest teren sunt plantaţi doi pomi, ajunşi deja la maturitate, care vor trebui sacrificaţi. „Pe amplasamentul vizat se află doi arbori sănătoşi, din specia tei, aflaţi în domeniul public, ce împiedică realizarea obiectivului propus. Prin urmare, se solicită toaletarea arborelui aflat la marginea parcării şi tăierea arborelui situat în centrul zonei aferente parcărilor propuse. În compensaţie, se vor planta un număr de arbori, conform indicaţiilor Primăriei Constanţa referitoare la locul şi numărul acestora“, se arată în memoriul de prezentare a proiectului, depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa.
 
Aşa cum spuneam, la această adresă, Laurenţiu Şerban şi Corina Şerban deţin un imobil pentru care au obţinut Autorizaţia de Construire 372/02.03.2015, pentru  „Consolidare, recompartimentare şi extindere etaj 1 imobil P+1E corp C1 - locuinţă unifamilială + cabinete - reconfigurare şi supraetajare cu un nivel P corp C2 - locuinţă unifamilială“, imobil pentru care, ulterior, au primit acceptul de a executa lucrări de supraetajare cu încă un nivel, o singură dată, în suprafaţă de maximum 20% din suprafaţă construită desfăşurată.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii