Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:41 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenţie Gemeni! Sunteţi ţâfnoşi, puşi pe harţă

ro

08 Aug, 2011 02:37 2098 Marime text
7.jpgBERBEC

Berbecii încep săptămâna cu dreptul, lucru care ar trebui să îi bucure pe nativii destul de greu încercaţi în ultimele săptămâni. Aspectele armonioase făcute de Uranus, aflat în zodia lor, le dau energie şi foarte multă inspiraţie. Sunt foarte expresivi în ceea ce priveşte sentimentele lor - poate au de gând să facă o declaraţie de dragoste!

TAUR

Taurii sunt în dispoziţia de a cheltui o grămadă de bani pentru o persoană care le este dragă. Dacă au de gând să-i cumpere un cadou costisitor, ar fi bine totuşi să îl menţină în nişte limite rezonabile. La fel, dacă au de gând să împrumute o sumă cuiva apropiat, e cazul să impună un termen până la care să le fie înapoiaţi banii.

GEMENI

Starea de nervozitate a Gemenilor este destul de accentuată astăzi. Sunt tentaţi să facă valuri la serviciu, pot să piardă nişte parteneri sau nişte contracte doar pentru că sunt ei ţâfnoşi. De fapt, problema este că s-au acumulat prea multe lucruri cu care trebuie să jongleze. De aceea, e cazul să-şi stabilească mai clar priorităţile.

RAC

Pentru Raci, astăzi este o zi bună pentru a privi înapoi, în trecutul lor, fără mânie. Dispun de suficientă obiectivitate pentru a trage nişte concluzii cu privire la nişte relaţii complicate pe care le au. Şi, ca atare, este cazul să şi ia măsuri - oricât de greu le-ar fi, aparent, mai bine ar scăpa de persoanele care le consumă timpul şi energia în mod inutil.

LEU

Ziua de astăzi stă sub semnul comunicării pentru cei născuţi în zodia Leului. Sunt dispuşi să-şi împărtăşească sentimentele şi gândurile lor cele mai profunde cu o persoană foarte apropiată. Se vor simţi mult mai bine după o discuţie de acest gen, care îi ajută să-şi vadă viaţa cu mai multă claritate.

FECIOARĂ

Fecioarele sunt mai mult pe drumuri astăzi. Au de alergat prin oraş pentru a plăti facturi şi rate la bancă, se întâlnesc cu diferite persoane cu care au de discutat probleme legate de afaceri şi altele asemenea. Ca atare, ajung târziu acasă. Partea bună este că membrii familiei îi înţeleg pe nativi şi îi susţin.

BALANŢĂ

Balanţele nu ar trebui să se îngrijoreze prea mult dacă au senzaţia că lucrurile nu progresează pe cât de repede şi-ar dori, într-o anume direcţie. Mai ales dacă este vorba despre o relaţie sentimentală. Puţină răbdare! Clarificările de care au nevoie vor veni, la momentul potrivit.

SCORPION

La capitolul comunicare la locul de muncă, Scorpionii nu stau prea strălucit astăzi. Asta, în primul rând, pentru că vor să-şi impună propriile păreri cu orice preţ. Ar trebui să se întrebe, înainte de a face afirmaţii categorice, dacă într-adevăr cunosc toate aspectele problemei respective.

SĂGETĂTOR

O confirmare cu privire la abilităţile lor profesionale le dă aripi Săgetătorilor. În cele din urmă, au primit laudele din partea şefilor, pe care le aşteptau de atât timp! În schimb, în ceea ce priveşte recompensele materiale, ar trebui să mai aştepte puţin. Nu este nevoie să-şi facă griji în această privinţă - sunt trecuţi pe lista de prime!

CAPRICORN

Capricornii s-ar putea simţi astăzi în centrul atenţiei, dar nu într-un fel bun. Cineva îi judecă, îi arată cu degetul, iar acest lucru le va displăcea nativilor, care deja au destule pe cap. Totuşi, nu e cazul să bată capul mai mult decât este cazul pentru nişte cuvinte. Chiar şi cu riscul de a fi numiţi „insensibili".

VĂRSĂTOR

O situaţie nouă pe plan sentimental îi ia prin surprindere pe Vărsători. Constată că, de fapt, au sentimente mult mai profunde faţă de o persoană care, până nu demult, se încadra la categoria „prieteni". Ce este de făcut? Greu de spus, însă o discuţie deschisă ar fi un început bun.

PEŞTI

Mai multă odihnă - iată de ce au nevoie Peştii astăzi. Odată ce-şi vor reîncărca rezervele de energie, vor putea să se apuce de treburi şi să fie eficienţi. După-amiază, apare o întâlnire întâmplătoare cu o cunoştinţă pe care nu au mai văzut-o de ceva timp.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii