Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:39 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Donald Trump l-a ales pe generalul John Kelly pentru funcția de ministru al securității interne

ro

07 Dec, 2016 19:17 974 Marime text
Președintele ales al SUA, Donald Trump, intenționează să-l numească pe generalul în rezervă John Kelly la conducerea Departamentului pentru Securitate Internă, a informat miercuri CBS News, preluat de Reuters, potrivit Agerpres.

John Kelly, fostul șef al Comandamentului Sudic al SUA până la începutul acestui an, a acceptat propunerea lui Donald Trump, a precizat CBS, citând surse sub rezerva anonimatului. Din această poziție, Kelly a condus operațiunile militare ale forțelor armate ale SUA în America Centrală și de Sud.

John Kelly este al treilea general pe care Trump l-a ales pentru o funcție importantă în administrația sa, precizează Reuters. Viitorul președinte al SUA, Donald Trump, a anunțat că îl va numi pe generalul de marină în rezervă James Mattis la conducerea Pentagonului, în timp ce generalul în rezervă Michael Flynn a fost ales pentru funcția de consilier pe probleme de securitate națională.

Propunerea i-a fost făcută lui Kelly în momentul în care acesta se afla într-o călătorie Europa, au declarat surse pentru CBS. Anunțul în legătură cu alegerea făcută de Trump pentru funcția de ministru al securității interne va fi făcut în zilele următoare de echipa președintelui ales.


Sursa foto: politico.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii