Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:40 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chișinău-Publika.md Primarul Chirtoacă cere verificări în localurile din Capitala Republicii Moldova

ro

02 Nov, 2015 11:37 2600 Marime text



















Toate localurile de divertisment din Chisinau vor fi supuse unui control efectuat de Direcţia Situaţii Excepţionale pentru a stabili care este starea acestora şi pentru a preveni eventuale tragedii precum cea de la Clubul Colectiv din Bucureşti. Anunţul a fost făcut de şeful Direcţiei Situaţii Excepţionale a municipiului Chişinău, Iurie Guştiuc, la şedinţa serviciilor municipale. 

În memoria victimelor de la tragicul incendiu de la Bucureşti, primarul împreună cu funcţionarii locali au ţinut un minut de reculegere. 

Edilul Dorin Chirtoacă a declarat că o asemenea măsură este necesară pentru a evita eventuale situaţii dezastruoase care au avut loc în diferite oraşe ale lumii din cauza suprasolicitării localurilor şi din cauza încălcării normelor de securitate antiincendiară.

"Noi anterior am luat măsuri atunci când au avut loc tragedii în afara ţării. Este firesc şi necesar să verificăm ce avem în municipiu. Şi partea cu evacuare, pentru că cei mai mulţi au murit la ieşire călcându-se în picioare. Vă rog să vă uitaţi peste toate autorizaţiile şi permisiunile şi să verificaţi agenţii respectau toate normale legale", a spus edilul Capitalei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii