Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Veste bună pentru Radu Mazăre!

ro

10 Apr, 2015 00:00 2369 Marime text
Veste bună pentru Radu Ştefan Mazăre! I-a fost menţinută o soluţie de neurmărire / netrimitere în judecată emisă de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa emisă aproape de finele anului trecut.
 
Ieri, judecătoarea Antoaneta Ardeleanu, din Tribunalul Constanţa, a respins, ca nefondată, plângerea formulată de petentul Constantin Spânu de neurmărire / netrimitere în judecată, împotriva ordonanţei procurorului nr. 1445/P/2014 din data de 4.11.2014 a Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, confirmată prin ordonanţa prim-procurorului nr. 807 /II/2/2014 din data de 11.12.2014 a unităţii de parchet mai sus precizate. Mai departe, judecătoarea Antoaneta Ardeleanu a menţinut dispoziţiile din ordonanţa procurorului nr. 1445/P/2014 a Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa ce vizează faptele reclamate de Constantin Spânu. Bărbatul a fost obligat la plata sumei de 100 de lei, cheltuieli judiciare avansate de stat. Soluţia este definitivă, ea fiind cercetată în camera de consiliu şi pronunţată în şedinţă publică.
 
În prezent, primarul suspendat al municipiului Constanţa este cercetat, în stare de arest preventiv, de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Recent, Mazăre a fost deferit Justiţiei, într-un alt dosar instrumentat de procurorii DNA Constanţa.
 
Referatul DNA privind propunerea de arestare a lui Radu Ştefan Mazăre şi a omului de afaceri Sorin Gabriel Strutinsky (document)
 
Rechizitoriu
Trimitere în judecată Radu Ştefan Mazăre şi Sorina-Gina Hortolomei-Moscu (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii