Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:15 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Urmărire pe străzile din Constanţa pentru prinderea unui şofer care nu a oprit la semnalele poliţiştilor (galerie foto+video)

ro

26 Apr, 2017 15:46 6753 Marime text
Poliţiştii din Constanţa au efectuat astăzi semnalele regulamentare pentru a opri un şofer care conducea un autoturism înmatriculată în altă ţară. Pentru că suspectul a refuzat să oprească oamenii legii au pornit în urmărirea acestuia. Au reuşit să-l oprească pe aleile din Piaţa Tomis În încercarea de a scăpat de poliţişti, şoferul a dat cu spatele şi a lovit autospeciala de poliţie. 

Potrivit unor martori şoferul nu deţine permis de conducere valabil. 

Update: ora 21.10

Tânărul care nu a oprit la semnalul polițiștilor a fost reținut și va fi introdus în CRAP al IPJ Constanța, iar la data de 27.04.2017 va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal pentru conducere a unui autoturism fără permis de conducere pt nicio categorie de vehicul. În trecut a mai fost condamnat la pedeapsa de 2 ani și 6 luni inchisoare cu suspendare pentru comiterea infracțiunii de furt.

Update: 2

Din investigaţiile efectuate şoferul este din Constanţa şi are 29 de ani. 

Update: 1

Potrivit anchetatorilor, în jurul orei 15.30, in zona unei piețe agroalimentare din municipiul Constanța, un tânăr aflat la volanul unui autoturism cu număr de înmatriculare de Franța nu a oprit la semnalul regulamentar al unui echipaj de poliție, după care a intrat în coliziune cu autospeciala poliției. A fost ulterior imobilizat de polițiști.

Din primele cercetări a rezultat că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Autospeciala poliției are avarii minore. Tânărul va fi audiat la sediul secției 2 și ulterior se vor lua măsurile legale în consecință.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Horea 27 Apr, 2017 03:08 autovehiculul este inmatriculat in Suedia. multumesc