Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 4. Copil fugit de acasă S-a dat alarma pe Aleea Portului! „Scară” improvizată din cearceafuri şi feţe de masă (galerie foto+video)

ro

09 Mar, 2017 15:29 9126 Marime text


Pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au fost solicitaţi să intervină pe Aleea Portului, în cazul unei tentative de suicid. De asemene, se deplasează şi poliţiştii.

UPDATE 5, ora 16.21

Copilul nu se află în casă, aşa cum i-ar fi spus tatălui la telefon. Nişte copii ne-au spus că învaţă la Liceul de Artă şi că se numeşte Andrei.

UPDATE 4, ora 16.16

În urmă cu câteva minute, a sosit tatăl copilului.

UPDATE 3, ora 16.09

Copilul, în vârstă de 11-13 ani, ar fi coborât, ajutându-se de „scara” improvizată, de la etajul 4 până la 3, unde a stat o perioadă pe aerul condiţionat, ne-a spus un martor. Ulterior, ar fi revenit în casă. Se pare că nu mai are fraţi.

UPDATE 2, ora 15.54
 
Minorul se pare că ar fi în locuinţă, însă nu răspunde la apelul poliţiştilor. Potrivit informaţiilor noastre, un vecin ar fi vorbit la telefon cu tatăl copilului şi i-ar fi zis că acesta e în apartament. La faţa locului se află poliţia, pompierii şi un echipaj SMURD.

UPDATE 1, ora 15.47
 
O persoană de la ultimul etaj al unui bloc a format o „scară” din cearceafuri şi feţe de masă. Pompierii nu au găsit pe nimeni, deocamdată. Poliţiştii au început căutările.

S-ar părea că un copil ar fi coborât pe această „scară” improvizată. Vom reveni.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii