Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:34 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Certificat de urbanism pentru reabilitarea secției de Dermatovenerologie din cadrul SCJU Constanța

ro

09 Dec, 2023 16:25 877 Marime text
  • În 2022, Secția exterioară a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța a fost relocată
  • Vechea clădire a clinicii situată pe Aleea Portului nr. 6, aflatā într-un stadiu avansat de degradare, a fost predată Consiliului Județean


Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru Consiliul Județean Constanța.


Conform CU 3265 din 8 decembrie 2023, CJ Constanța dorește reabilitarea secției exterioare a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei Constanța” – clădire secția Clinică Dermatovenerologie. Documentul este valabil 24 de luni.


Amintim că în vară, Consiliul Județean Constanța anunța achiziția de servicii verificare tehnică a documentației tehnico-economice faza DALI pentru obiectivul de investiție „Reabilitarea Secției Exterioare a SCJU Apostol Andrei Constanța – clădire Secția Clinică Dermatovenerologie”.
În 2022, Secția exterioară a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța a fost relocată. Aceasta funcționează acum în cadrul Policlinicii nr. 2, situată pe strada Ștefan cel Mare nr. 133, într-un spațiu care a fost recent modernizat, cu fonduri SCJU și cu sprijinul Consiliului Județean Constanța. Vechea clădire a clinicii situată pe Aleea Portului nr. 6, aflată într-un stadiu avansat de degradare, a fost predată Consiliului Județean, în vederea reabilitării, transmitea Crina Kibedi la vremea respectivă, Purtător de cuvânt SCJU Constanța. 


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

CJC cumpără servicii verificare tehnică a documentației pentru reabilitarea secției de Dermatovenerologie a SCJU Constanța

Vești bune pentru pacienții secției clinice Dermatovenerologie: Secția exterioară a SCJU Constanța a fost de curând relocată (GALERIE FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii