Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:36 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un tânăr de 19 ani, din Credinţa, a fost arestat pentru 29 de zile

ro

16 May, 2013 00:00 1703 Marime text
Poliţiştii din Chirnogeni au fost sesizaţi că, pe fondul unor neînţelegeri între doi bărbaţi, a avut loc un conflict spontan.

Oamenii legii deplasaţi la faţa locului au stabilit că incidentul i-a avut ca protagonişti pe Ion P, din localitatea Credinţa, care ar fi fost agresat de consăteanul său Costel Răzvan Mavroian, de 19 ani, acesta din urmă fiind suspectat că i-a aplicat primului mai multe lovituri cu un corp dur. Ulterior, victima a fost transportată Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a rămas internată în cadrul Secţiei Neurochirurgie.
Pe parcursul cercetărilor, în urma examinării medico-legale, s-a stabilit că „leziunile au pus în primejdie viaţa victimei”.
Având în vedere aspectele constatate, în cauză a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Cercetările au fost în continuare efectuate de poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului de caz, care au identificat suspectul şi l-au condus la unitatea de parchet competentă a efectua cercetările, unde suspectul a fost reţinut.
Mavroian a fost prezentat Tribunalului Constanţa, care a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile, tânărul fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Poliţiei Judeţului Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii