Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:16 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un milion de lei în joc la loteria română. Când se vor anunța câștigătorii

ro

13 Jul, 2017 14:31 2192 Marime text
Extragerea bonurilor fiscale câștigătoare emise între 1 și 30 iunie 2017 este programată duminică, 16 iulie. Aceasta este publică și va avea loc la studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 18:50. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.
 
Selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape. Prima etapă va fi organizată duminică și va fi extrasă bila pentru determinarea zilei emiterii bonurilor câștigătoare, cu numere de la unu la 30. În a doua etapă vor fi extrase trei bile pentru determinarea valorii bonurilor câștigătoare.
 
Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice, Agenției Naționale de Administrare Fiscală și al C.N.„Loteria Română”.
 
Ce trebuie să știe posesorii de bonuri câștigătoare
 
Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale în original, copia actului de identitate și o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.
 
Un bon fiscal este considerat câștigător doar dacă îndeplinește cumulativ condițiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat.
 
În situația în care, după finalizarea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, lista cuprinde cel mult 100 de cereri, premiul de un milion de lei este împărțit persoanelor care le-au depus, după verificarea autenticității bonurilor câștigătoare.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii