Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:38 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei experţi pentru accidentul Simonei Anastasia Tănase

ro

08 Oct, 2010 01:50 2816 Marime text
cap_1.jpgInstitutul Naţional de Expertize Criminalistice s-ar putea pronunţa chiar şi în doi ani de la data efectuării plăţii

În perioada imediat următoare, trei experţi vor încerca săstabilească cu exactitate circumstanţele care au dus la producereaaccidentului rutier din seara zilei de 24 august, eveniment în care aufost implicaţi Simona Anastasia Tănase, Florentina Dicu şi GheorgheChioaru, preşedintele Federaţiei „Omenia" a Caselor de Ajutor Reciproca Pensionarilor din România. Acesta din urmăa fost rănit grav la piciorul stâng, medicii Spitalului Clinic deUrgenţă Floreasca hotărând să-i taie piciorul zdrobit.

La câteva ore după producerea accidentului, lucrătorii ServiciuluiPoliţiei Rutiere Constanţa au spus că Simona Anastasia Tănasea condus un BMW, model X6, cu numerele de înmatriculare B 18 EKE, pestrada Mihai Viteazu, dinspre Tomis Mall către strada Traian. Înmomentul în care a ajuns la intersecţia cu bulevardul Ferdinand,continuărutieriştii, Simona Anastasia Tănase nu a respectat semnificaţiaculorii semaforului, a pătruns în intersecţie şi a lovit automobilulmarca Kia, condus de Florentina Dicu, de 25 de ani, din Constanţa.Tânăradin urmă este fiica lui Nicolae Dicu, patronul şcolii de şoferi DiaAuto. În urma impactului, BMW-ul X6 a ricoşat pe trotuarul din faţaTeatrului Fantasio, rănindu-l grav pe Gheorghe Chioaru, de 71 de ani,dinBucureşti, care se afla pe trotuar. Există posibilitatea ca rezultatelecelor trei expertize să se bată cap în cap, iar singurul care poateface lumină în această situaţie este Institutul Naţional de Expertize Criminalistice, pentru analizare. Nu trebuie omis faptul că INEC ar putearăspunde solicitării chiar şi în doi ani de la momentul efectuării plăţii. IonStenculescu, unul dintre apărătorii preşedintelui Federaţiei „Omenia" aCaselor de Ajutor Reciproc a Pensionarilor, ne-a declarat că pregăteştedocumentele necesare mutării dosarului pe rolulinstanţelor din Capitală. Deşi a rămas fără un picior, Gheorghe Chioaruspune că se simte bine din punct de vedere fizic şi psihic. „Aştept săse facă ciotul ca la călcâi. Trebuie să-mi mai crească niştepiele", a mai spus preşedintele Federaţiei „Omenia" a Caselor de AjutorReciproc a Pensionarilor. La rândul său, Nicolae Dicu, patronul şcoliide şoferi Dia Auto, susţine că a avut acces la dosar şi cănu este mulţumit de cum evoluează cercetările. În prezent, dosarulaccidentului rutier din seara zilei de 24 august este instrumentat deprocurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. PreşedinteleFederaţiei „Omenia" a Caselor de Ajutor Reciproc a Pensionarilor aacţionat în instanţă familia Tănase, căreia îi cere un million de eurocu titlul de daune.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii