Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:13 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii rutieri din judeţul Constanţa au ieşit în stradă. Iată ce au descoperit

ro

09 Apr, 2017 11:14 1127 Marime text
Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Medgidia l-au depistat pe Z.I., în vârstă de 33 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Independenței din Medgidia, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța l-au depistat pe A.D.-Ș., în vârstă de 28 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
Totodată, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat şi pe Ș.C., în vârstă de 27 de ani, care a condus un autoturism, pe DJ 381, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Polițiștii din cadrul Secției 5 l-au depistat pe T.A.-I., în vârstă de 31 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Polițiștii din cadrul Secției 9 Rurale Topraisar l-au depistat pe S.I., în vârstă de 26 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Viforului din localitatea Lanurile – județul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Polițiștii din cadrul Secției 9 Rurale Topraisar l-au depistat pe M.C., în vârstă de 41 de ani, care a condus un autoturism, pe DJ 381, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
În cauze, polițiștii au întocmit dosare penale.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii