Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:04 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Petrecăreţi prinşi în Mamaia de 1 mai cu etnobotanice. Au încercat să fugă de jandarmi

ro

02 May, 2017 12:21 3473 Marime text
Jandarmii au surprins în staţiunea Mamaia, patru persoane care aveau asupra lor joint-uri, trei cutii metalice şi un toc de ochelari în interiorul cărora erau fragmente vegetale de culoare verde şi două pliculeţe autosigilante transparente cu pulbere albă.  Lângă acestea a mai descoperit un  grinder pentru mărunţit şi un set de  foițe și filtre pentru confecţionat ţigarete.
 
Luni, 01 mai a.c., ora 04.00, jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în nordul staţiunii Mamaia, au surprins patru persoane cu vârste cuprinse între 31-35 ani, care-şi confecţionau ţigarete artificiale (joint-uri). La vederea militarilor, tinerii au început să se agite, au aruncat pe jos ţigaretele, au mărit ritmul de mers şi s-au urcat într-un autoturism. Au fost somaţi, au coborât din autoturism şi li s-a făcut controlul corporal sumar şi al autovehicului.
 
Potrivit purtătorului de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanţa, colonel Sorin Trancă, în torpedoul maşinii, jandarmii au găsit trei cutii metalice şi un toc de ochelari în interiorul cărora erau fragmente vegetale de culoare verde şi două pliculeţe autosigilante transparente cu pulbere albă.  Lângă acestea a mai fost descoperit un grinder pentru mărunţit şi un set de  foițe și filtre pentru confecţionat ţigarete.
 
Grinderul, cutiile, tocul, pliculeţele autosigilante şi ţigaretele găsite asupra lor vor fi  predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate  Constanţa,  în vederea continuării cercetărilor.

Sursa foto: Gruparea de Jandarmi Mobila Tomis Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii