Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:29 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții la societăți comerciale. Au fost ridicaţi bani și documente contabile

ro

14 Jan, 2017 12:17 1669 Marime text
Polițiștii din Carș-Severin au efectuat două percheziții într-o cauză în care se efectuează cercetări pentru evaziune fiscală în domeniul plasării forței de muncă în străinătate  

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară la punctul de lucru al mai multor societăți comerciale din Reșița, cu obiect de activitate plasarea forței de muncă în străinătate.

Activitățile au fost efectuate în cadrul unui dosar penal în care  se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de evaziune fiscală. Administratorii firmelor sunt bănuiți că nu ar fi înregistrat, în totalitate, în contabilitate veniturile realizate din încasarea comisioanelor aferente plasării forței de muncă în străinătate, precum și din transportul persoanelor în și din țară (aproximativ 800 persoane).

De asemenea, nu ar fi fost înregistrate veniturile realizate din încasarea unor sume de bani pentru emiterea, în fals, a unor documente care atestau efectuarea cursurilor pentru îngrijire bătrâni și a unor traduceri autorizate de pe cazierul fiscal al acestor persoane.

În urma perchezițiilor au fost ridicate unități PC, bani și documente contabile care constituie mijloace de probe în dosarul penal.

Prejudiciul estimat este de aproximativ 100.000 de euro.     
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii