Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:43 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nu suntem siguri pe străzile din Constanţa O minoră a fost răpită de cinci hăndrălăi ziua în amiaza mare

ro

10 Apr, 2013 00:00 1482 Marime text
Cinci tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 29 de ani, din Tulcea şi Galaţi, sunt cercetaţi pentru lipsirea de libertate a unei minore din Constanţa.
La data de 8 aprilie a.c., ora 11.40, poliţiştii Secţiei 2 Constanţa au fost sesizaţi de către o femeie din Constanţa cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 16 ani, a fost luată de pe o stradă, din cartierul Palazu Mare, de persoane necunoscute, cu un autoturism de culoare închisă, după care au plecat într-o direcţie necunoscută.
În urma activităţilor specifice, în scurt timp de la sesizare, poliţiştii din Mihai Viteazu au identificat şi scos din trafic un autoturism care corespundea descrierilor făcute de către mama minorei. În autoturism au fost identificaţi A. Gheorghe, de 29 de ani, C. Nicolae, de 29 de ani, C. Elvis, de 24 de ani, toţi din Tulcea, M. Ion, de 21 de ani, C. Ghiţă, de 18 ani, ambii din Galaţi, precum şi minora de 16 ani.
Din primele verificări, poliţiştii au constatat că minora, în timp ce se deplasa către casă, a fost acostată de suspecţi, ulterior, contra voinţei sale, a fost urcată în autoturism, plecând spre o direcţie necunoscută.
Persoanele depistate au fost conduse la sediul Secţiei 2 Poliţie pentru continuarea cercetărilor, pe numele acestora fiind întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.
Suspecţii au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.
„La data de 09.04.2013, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat Judecătoria Constanţa cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpaţii C.E, M.I, A.G, C.G şi C.N, cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal”, informează Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa prin intermediul unui comunicat de presă. Magistraţii au admis propunerea procurorilor, dispunând arestarea preventivă a celor cinci.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii